Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce au putut să facă suporterii japonezi din tribune după victoria cu Germania. Imaginile cu gestul senzaţional al niponilor au devenit virale

VIDEO | Ce au putut să facă suporterii japonezi din tribune după victoria cu Germania. Imaginile cu gestul senzaţional al niponilor au devenit virale

Cupa Mondială

Comentarii

După Argentina - Arabia Saudită 1-2, Japonia a oferit următorul şoc de la Campionatul Mondial din Qatar. Naţionala asiatică a reuşit să o învingă la rândul său pe una dintre favoritele la câştigarea turneului final, Germania, cu acelaşi scor, 2-1.

Campionatul Mondial din Qatar a stârnit o multitudine de controverse încă din urmă cu mai bine de 10 ani, când a fost anunţat că statul din zona Golfului a câştigat drepturile de a găzdui competiţia.

FIFA a acceptat şpăgi pentru a le acorda qatarezilor dreptul de a ţine turneul, fapt dovedit între timp, pentru care fostul preşedinte Sepp Blatter a şi plătit, dar care nu a schimbat destinaţia competiţiei.

În continuare marcat de diverse incidente controversate, atât pe gazon, cât şi în afara sa, trebuie recunoscut că, în ciuda marilor probleme asociate cu acest Mondial, au existat şi momente fantastice.

Arabia Saudită a oferit primul astfel de moment, cu o victorie nesperată împotriva Argentinei lui Leo Messi, înainte ca Japonia să reuşească al doilea şoc al turneului, câştigând împotriva Germaniei.

Ca saudiţii, niponii au fost conduşi 1-0 la pauză, dar au reuşit să revină în repriza secundă şi să obţină una dintre cele mai mari victorii din istorie ale ţării la Campionatul Mondial.

Ce au putut să facă suporterii japonezi din tribune după victoria cu Germania

Dacă Antonio Rudiger s-a remarcat pe teren prin aroganţa sa, în tribune, fanii japonezi s-au remarcat printr-un gest cu adevărat senzaţional.

După victoria istorică obţinută împotriva nemţilor, spectatorii japonezi au început să cureţe după ei, strângând gunoaiele din tribune timp de zeci de minute.

În mediul online au apărut imagini cu gestul japonezilor, care au oferit o nouă lecţie de educaţie şi bun simţ întregii lumi.

După victoria cu Germania, japonezii au speranţe că vor reuşi să se califice din grupe la această ediţie a Campionatului Mondial, mai ales în contextul în care o vor întâlni pe Spania de abia în ultima rundă.

Aşadar, în etapa următoare, dacă o învinge pe Costa Rica, iar Germania nu obţine trei puncte cu Spania, Japonia se va califica în optimi.

Afla mai multe despre: japonia 

viewscnt
Articole similare