Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocieri între Gigi Becali şi reprezentanţii unei campioane din Europa: ”Ţac-pac, cum îmi place mie”. Un jucător de la FCSB a primit o ofertă de milioane

Negocieri între Gigi Becali şi reprezentanţii unei campioane din Europa: ”Ţac-pac, cum îmi place mie”. Un jucător de la FCSB a primit o ofertă de milioanegalerie foto

FCSB

Comentarii

După ce a confirmat că a primit o ofertă pentru Adrian Şut (23 de ani) de la Trabzonspor, Gigi Becali a dezvăluit ultimele detalii despre negocierile cu turcii. Latifundiarul a vorbit cu reprezentanţii clubului şi le-a transmis un mesaj în legătură cu jucătorul său.

Dezamăgit de parcursul de până acum al echipei sale, Gigi Becali a anunţat că toţi fotbaliştii de la FCSB sunt de vânzare, dacă vicecampioana nu reuşeşte să încheie sezonul regular pe podium.

Prima ofertă primită pentru unul dintre jucătorii săi deja a venit, de la campioana Turciei, Trabzonspor, care doreşte să îl aducă la club pe Adrian Şut.

Gigi Becali a afirmat public că va accepta o propunere de trei milioane de euro pentru mijlocaşul central, iar presa din Turcia a anunţate că cei de la Trabzon s-au decis să achite suma cerută.

Însă, confrom latifundiarului, transferul nu se va mai efectua. Turcii nu ar fi dorit să ofere mai mult de două milioane de euro pentru Şut, iar Becali nu a fost dispus să lase de la el.

Negocieri între Gigi Becali şi reprezentanţii unei campioane din Europa

Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Le-am spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist.

El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

  • 66 de meciuri, trei goluri şi două pase decisive a însumat până acum Adrian Şut în tricoul celor de la FCSB.

După ce a suferit o ruptură a colateral în august, Şut a absentat 15 meciuri şi a apucat să revină pe gazon în octombrie.

Mijlocaşul central şi-a pierdut statutul de titular, dar rămâne unul dintre favoriţii patronului şi poate profite de prestaţiile oscilante ale lui Malcom Edjouma din ultime vreme.

Totuşi, vicecampioana încă se află într-un ”nor” de incertitudine: fără un antrenor principal pe banca tehnică, echipa nu poate avea vreo direcţie.

Oficialii clubului ar fi dorit să continue cu Mihai Pintilii tehnician, dar acesta nu are licenţă şi riscă să sufere repercursiuni dacă îşi depăşeşte atribuţiile.

Afla mai multe despre: adrian şut 

viewscnt
Articole similare