Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, ”tunul” iernii. O echipă din străinătate a fost de acord cu banii ceruţi de Gigi Becali. Cât vor plăti pentru jucător

FCSB, ”tunul” iernii. O echipă din străinătate a fost de acord cu banii ceruţi de Gigi Becali. Cât vor plăti pentru jucător

FCSB

Comentarii

FCSB este aproape să se despartă de unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, după ce a primit o ofertă de transfer foarte tentantă.

Echipa lui Gigi Becali ar putea reuşi cel mai important transfer din iarnă, din fotbalul românesc.

O echipă din străinătate s-a decis să plătească suma cerută de Gigi Becali pentru unul dintre favoriţii patronului FCSB.

FCSB, cel mai tare transfer al iernii? O echipă din străinătate ar fi fost de acord să plătească 3 milioane de euro

Gigi Becali este aproape de o nouă lovitură importantă. Adrian Şut, în vârstă de 23 de ani, este dorit cu insistenţă de Trabzonspor, campioana Turciei.

Până acum, negocierile au fost îngreunate de pretenţiile lui Gigi Becali.

Patronul FCSB le-a transmis turcilor că suma de transfer pentru Adrian Şut este de 3 milioane de euro: ”Toţi jucătorii sunt de vânzare. Pe Şut vreau 3 milioane de euro”, a spus Gigi Becali.

Presa din Turcia a anunţat însă că şefii lui Trabzonspor s-au pus de acord şi sunt gata să achite suma de transfer cerută de Gigi Becali:

”Se pare că echipa tehnică a văzut un mare potenţial în jucătorul român şi şi-au dat mâna pentru o taxă de transfer de 3 milioane de euro”, notează cei de la Sabah.

De altfel, jurnaliştii turci dau ca sigur transferul lui Adrian Şut.

În vârstă de 23 de ani, Adrian Şut este unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. În acest sezon el a jucat în 13 partide, timp în care a reuşit un assist.

Pe transfermarkt.com, Adrian Şut este cotat la 3 milioane de euro.

Adrian Şut a început fotbalul la Târgu Mureş şi a mai jucat ulterior pentru Unirea Jucu, Pandurii şi Academica Clinceni, iar în vara lui 2019 a fost cumpărat de FCSB.

Trabzonspor este campioana Turciei, după ce anul trecut a câştigat titlul după o pauză de 40 de ani. În acest sezon, Trabzon este abia pe locul 7, dar distanţă faţă de liderul Fenerbahce este de doar 6 puncte.

Afla mai multe despre: adrian sut 

viewscnt
Articole similare