adplus-dvertising
You are here:

Trei dintr-un foc la FCSB. Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor şi a pregătit un nou TUN memorabil. Mutări pentru titlu la vicecampioana României

Trei dintr-un foc la FCSB. Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor şi a pregătit un nou TUN memorabil. Mutări pentru titlu la vicecampioana României

FCSB

Comentarii

FCSB profită din plin de pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale şi îşi pregăteşte intens perioada de transferuri din iarnă.

FCSB a transferat jucători pe bandă rulantă în vara acestui an, însă mulţi dintre fotbaliştii veniţi la echipă înaintea sezonului l-au dezamăgit pe Gigi Becali. Astfel, patronul roş-albaştrilor caută acum să întărească serios lotul echipei lui Mihai Pintilii cu alţi fotbalişti.

Dacă tot vrea să se despartă de şapte nume, Gigi Becali este dispus să mai aducă alţi trei jucători. Cum fundaşii centrali nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, latifundiarul din Pipera este pregătit să bifeze un transfer pe care l-a mai încercat şi în alte sezoane, inclusiv în urmă cu trei ani.

Bogdan Ţîru este principala ţintă a FCSB-ului. Fundaşul central crescut de Gheorghe Hagi, în propria academie, evoluează pentru ocupanta locului 13 din campionatul Poloniei, Jagiellonia, însă este interesat de o eventuală revenire în Superligă. Gigi Becali speră să-l convingă pe Ţîru să semneze cu FCSB şi îi oferă un salariu lunar de 15 mii de euro.

De asemenea, patronul roş-albaştrilor este pregătit să facă o ofertă consistentă şi pentru Bauza. După ce l-a luat pe Andrea Compagno, cu 1,5 milioane de euro, Becali e dispus să-l aducă de la FC U Craiova 1948 şi pe mijlocaşul argentinian.

Pe lângă Bauza, Gigi Becali a demarat negocierile şi pentru atacantul Arnold Garita. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a fost impresionat de calităţile vârfului de la FC Argeş şi e pregătit să negocieze intens în iarnă pentru a-l aduce sub comanda lui Mihai Pintilii.

viewscnt
Articole similare