adplus-dvertising
You are here:

"Mi-ar plăcea să-i dau şah-mat lui Messi". Prima reacţie a lui Ronaldo după fotografia virală în care apare alături de starul argentinian

"Mi-ar plăcea să-i dau şah-mat lui Messi". Prima reacţie a lui Ronaldo după fotografia virală în care apare alături de starul argentinian

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima dată despre Lionel Messi, după fotografia în care a apărut alături de starul argentinian, la finalul săptămânii trecute.

Ronaldo şi Messi au acceptat să apară împreună într-o fotografie în care pot fi văzuţi jucând şah pe o servietă a unei celebre case de modă. Fotografia a fost postată simultan pe conturile de Instagram ale celor doi jucători, atrăgând în scurt timp zeci de milioane de like-uri.

"Mi-ar plăcea să-i dau şah-mat lui Messi. Ar fi frumos, indiferent dacă s-ar întâmpla la şah sau la fotbal", a declarat Starul portughez, râzând, într-o conferinţă de presă.

Ronaldo a explicat că fotografia publicitară alături de Messi - în care cei doi s-au pozat separat şi apoi s-a montat imaginea - "a fost o mândrie, ceva ce mi doream de mult să fac".

Într-un interviu acordat recent lui Piers Morgan, moderatorul vedetă al canalului TalkTV, Cristiano Ronaldo a afirmat că Messi este "un jucător magic" şi că are o relaţie de respect reciproc cu rivalul său argentinian.

"Întotdeauna am avut mult respect pentru Messi. Ca jucător este minunat. Magic. În top. Iar ca persoană? Împărţim aceeaşi scenă de 16 ani şi am o relaţie grozavă cu el. Nu suntem prieteni, în sensul că nu ne vedem des, nu vorbim la telefon în mod regulat. Dar el este într-un fel ca un coechipier pentru mine. Respect cu adevărat modul în care a vorbit mereu despre mine. Până şi soţia lui a avut întotdeauna mult respect faţă de partenera mea, care este şi ea din Argentina. Ce pot să mai spun? Este un tip grozav", a declarat Ronaldo.

viewscnt
Articole similare