Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

7 jucători, OUT de la FCSB! Becali taie în carne vie şi face curăţenie | BREAKING NEWS

7 jucători, OUT de la FCSB! Becali taie în carne vie şi face curăţenie | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Gigi Becali face curăţenie şi vrea nu mai puţin de 7 jucători OUT de la FCSB în perioada de transferuri din iarnă.

7 jucători de la FCSB vor pleca, la dorinţa lui Gigi Becali, în perioada de transferuri din iarnă, când fereastra de mercato se va deschide pentru mutări interne. Omul de afaceri din Pipera face curăţeni la FCSB şi a trecut 7 jucători pe lista neagră a plecărilor.

7 jucători, OUT de la FCSB! Becali taie în carne vie şi face curăţenie | BREAKING NEWS

După campania furtunoasă de achiziţii din vară, FCSB se pregăteşte de curăţenie. La dorinţa lui Gigi Becali, 7 jucători vor fi OUT de la FCSB în perioada de transferuri din iarnă. Patronul "roş-albaştrilor" s-a hotărât asupra a nu mai puţin de 7 nume, pe care le-a trecut pe lista neagră.

Vor pleca jucători din toate comartimentele de la FCSB. Potrivit spotmedia.ro, Gigi Becali îi vrea OUT de la FCSB pe Denis Haruţ, care e dorit de U Cluj, Sorin Şerban şi Radu Boboc. În plus, pe lângă fundaşi, mijlocaşul Marco Dulca se află şi el pe lista neagră a lui Gigi Becali.

Marco Dulca s-ar putea întoarce la Chindia, fosta sa echipă, de unde l-a cumpărat FCSB. Mai mult, conform sursei citate, Bogdan Rusu şi Ianis Stoica sunt şi ei pe lista de curăţenie a lui Gigi Becali. Rusu se va întoarce, cel mai probabil, la CS Mioveni, în timp ce Ianis Stoica este dorit de U Cluj.

Pe lista celor 7 jucători pe care Gigi Becali îi vrea OUT de la FCSB se mai află şi Andrei Dumiter.

În vară, Gigi Becali a cheltuit peste 5 milioane de euro pentru transferuri la FCSB, mai ales după ce "roş-albaştri" s-au calificat în grupele Conference League.

Pe lista plecărilor, nu neapărat dorite de club, s-ar putea regăsi şi Florinel Coman, cel care i-a cerut lui Gigi Becali hârtie să se poată transfera. Omul de afaceri care controlează FCSB n-a fost, însă, de acord.

Afla mai multe despre: gigi becali curatenie fcsbfcsb curatenie gigi becali7 jucatori out fcsbcuratenie fcsbgigi becali curatenie fcsb 

viewscnt
Articole similare