Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio mutări în Europa! FCSB transferă în Superligă doi fotbalişti în mercato din iarnă. Două cluburi au cale liberă spre "renegaţii" lui Gigi Becali

Adio mutări în Europa! FCSB transferă în Superligă doi fotbalişti în mercato din iarnă. Două cluburi au cale liberă spre "renegaţii" lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a anunţat din timp pe fotbaliştii pe care nu-i mai doreşte la echipă, iar aceştia au două opţiuni în acest moment. Doi dintre renegaţii finanţatorului au o singură variantă în privinţa clubului, în timp ce al treilea jucător de pe listă nu este constrâns.

Transferurile pe care FCSB le face în Superligă în mercato din iarnă

FCSB a transferat în masă odată cu venirea lui Nicolae Dică, iar antrenorul s-a bucurat de mai multe variante pe fiecare post. Totuşi, în ultimele săptămâni, rezultatele nu au fost cele aşteptate, iar Gigi Becali a răbufnit după 0-10 în Conference League cu Silkeborg. 

După ce i-a mai acordat timp până la finalul lunii octombrie lui Nicolae Dică pentru a redresa echipa, afaceristul s-a hotărât şi asupra primilor fotbalişti care părăsesc lotul. 

"Eu n-am nicio treabă, respect contractele, ce e în contract e în contract, doar că n-o să mai facă parte din lot. Astea le-am spus unora dintre ele", a spus Gigi Becali, la Pro Arena, apoi i-a numit pe Marco Dulca, Bogdan Rusu şi Rachid Bouhenna. 

"Vor pleca sau vor rămâne, dar nu vor mai fi în lot. Da, nu vor mai juca. Asta le-am spus, 'nu o să mai prindeţi lotul'", a mai spus finanţatorul FCSB. 

Singurul care nu este constrâns de situaţie este Rachid Bouhenna, care a jucat doar pentru FCSB în acest sezon, unde a strâns 340 de minute, şi poate alege orice echipă din Superligă sau din străinătate. Bouhenna a fost "executat" la a doua încercare de Gigi Becali, după ce a fost salvat de Mihai Stoica iniţial. 

Marco Dulca şi Bogdan Rusu au o singură variantă: Chindia Târgovişte, respectiv CS Mioveni. 

Deşi mijlocaşul s-a ambiţionat să-i demonstreze lui Gigi Becali că se înşală în privinţa sa, acum se vede în postura de a alege între a sta pe bancă la FCSB sau să revină la Chindia Târgovişte, unde a fost om de bază. Mai mult, dâmboviţenii s-ar putea baza pe un mijlocaş care a convins în campionatul intern şi care ar pune umărul pentru salvarea de la retrogradare, cu Toni Petrea pe banca tehnică.

O altă echipă care se luptă pentru salvarea de la retrogradare, CS Mioveni, l-ar putea recâştiga pe titularul de la începutul sezonului. Bogdan Rusu nu mai e printre primele variante din atacul lui Nicolae Dică şi ar putea lăsa banca de rezerve de la FCSB pentru a se lupta cu şanse reale la un loc de titular la clubul din Argeş. 

Pentru Marco Dulca şi Bogdan Rusu, Gigi Becali a plătit aproximativ 500.000 de euro, bani care par imposibil de recuperat de la două echipe obişnuite să aducă doar jucători liberi de contract. 

Gigi Becali are şi un transfer pregătit în iarnă

Deşi apărarea a fost vulnerabilă de la începutul sezonului, Gigi Becali vrea să aducă încă un fotbalist în atac. 

La FCSB este aşteptat transferul lui Arnold Garita, de la FC Argeş, iar posibila mutare a fost comentată şi de MM Stoica. 

Managerul general de la FCSB, care oricum nu mai este consultat de Gigi Becali, a fost sceptic în privinţa transferului. Mihai Stoica i-a atras atenţia lui Gigi Becali asupra altor doi atacanţi.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmarco dulcarachid bouhennabogdan rusutransferuri fcsbgigi becali nicolae dica 

viewscnt
Articole similare