Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acum eu cu Stanciu m-am înţeles". Acţionarul din Superligă care a anunţat surpriza: "Mai sunt două chestii"

"Acum eu cu Stanciu m-am înţeles". Acţionarul din Superligă care a anunţat surpriza: "Mai sunt două chestii"

Superliga

Comentarii

Nicolae Stanciu ar putea reveni în România, unde s-ar putea lupta, din nou, pentru titlu. Internaţionalul român are mai multe variante de a-şi continua cariera.

Nicolae Stanciu se poate transfera înapoi în România

Deşi Anamaria Prodan a infirmat revenirea lui Nicolae Stanciu în Superligă, un club insistă şi chiar a deschis discuţiile pentru fotbalistul lui Wuhan Three Towns. 

Acţionarul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a anunţat că a discutat şi a obţinut un acord de la Nicolae Stanciu, care ar fi dispus să semneze cu CFR Cluj. 

Obstacolele pe care trebuie să le treacă CFR Cluj sunt reprezentate de actualul club al lui Stanciu, cu care mai are contract până în 2024, dar şi o posibilă ofertă dinspre Slavia Praga. 

„Am speranţe mari că vor reuşi să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că îşi doreşte să vină la noi. El de un an îşi dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înţeles şi nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da şi nişte bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înţeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înţeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva şi de ordin politic, cam aşa ceva.

Dar, din ce informaţii am eu, se pare că el este dorit înapoi şi de cei de la Slavia. Ni-l dorim şi noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aş putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România şi îşi şi doreşte să fie mai aproape de familie”, a spus Nelu Varga, conform ProSport

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu transfer cfr clujnelu varga 

viewscnt
Articole similare