Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oman a învins-o pe adversara României din preliminariile EURO! Şi Israel a fost învinsă. Rezultatele din meciurile amicale

Oman a învins-o pe adversara României din preliminariile EURO! Şi Israel a fost învinsă. Rezultatele din meciurile amicale
Comentarii

Echipele naţionale din Israel şi Belarus, adversare ale României în grupa de calificare la Euro 2024, au fost învinse, duminică, în meciurile amicale pe care le-au disputat.

Israel şi Belarus au fost învinse. Italia, învinsă de Austria, scor 2-0

Israel a cedat pe teren propriu, la Petah Tikva, cu 2-3 în meciul cu naţionala Ciprului. Oaspeţii au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Charalampous, în minutul 2, şi Pittas, în minutul 24. Israelienii au egalat în numai două minute din repriza a doua, 66 şi 67, prin reuşitele lui Gloukh şi Baribo. În minutul 82 Ioannou a dat lovitura pentru Cipru, marcând golul victoriei oaspeţilor.

Belarus a pierdut amicalul disputat cu Oman, în deplasare. Oman s-a impus cu 2-0.

Celelalte rezultate înregistrate în meciurile amicale disputate duminică:

Slovacia – Chile 0-0, Norvegia – Finlanda 1-1, Slovenia – Muntenegru 1-0, Malta – Irlanda 0-1, Macedonia de Nord – Azerbaidjan 1-3, Luxemburg – Bulgaria 0-0, Ungaria – Grecia 2-1, Austria - Italia  2-0.

Afla mai multe despre: rezultate meciuri amicale 

viewscnt
Articole similare