Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu s-a întâmplat în 92 de ani! Naţionala din Qatar a intrat în istoria Cupei Mondiale cu o contraperformanţă. Ce a spus selecţionerul despre fanii care au părăsit stadionul la 0-2

Nu s-a întâmplat în 92 de ani! Naţionala din Qatar a intrat în istoria Cupei Mondiale cu o contraperformanţă. Ce a spus selecţionerul despre fanii care au părăsit stadionul la 0-2

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul spaniol al Qatarului, Felix Sanchez, a oferit primele explicaţii, după startul ratat al gazdelor la Cupa Mondială 2002.

Selecţionerul Qatarului, după 0-2 cu Ecuador

Echipa naţională a Ecuadorului a învins duminică echipa naţională din Qatar, scor 2-0, în primul meci al Cupei Mondiale 2022. Enner Valencia a marcat primul gol al competiţiei, apoi a reuşit dubla. 

Un rezultat istoric, dar fără motive de mândrie pentru qatarieni. A fost pentru prima dată când naţiunea gazdă a pierdut meciul de deschidere la Campionatul Mondial, în 92 de ani de la startul competiţiei. 

"Nu există nicio scuză, vrem să-i felicităm pe adversarii noştri, au meritat să câştige. Există mult loc de îmbunătăţire. Poate că responsabilitatea şi nervii au luat tot ce e mai bun din noi. Nu am început bine. De fapt, a fost un început groaznic", a declarat selecţionerului Qatarului. 

Felix Sanchez a evitat să ofere un răspuns concret despre anumiţi fani qatarieni, care au părăsit stadionul, după ce Ecuador a făcut rapid pe tabelă 2-0. 

"Adevărul să fie spus, am destulă muncă de făcut ca să arunc o privire la asta. Ne-am simţit susţinuţi şi sperăm ca la următorul joc oamenii se vor simţi mândri şi ne vor susţine în continuare până la finalul turneului.

Atmosfera a fost grozavă, oamenii aşteptau cu nerăbdare acest joc. Ştiam că [o înfrângere] se poate întâmpla şi rezultatul poate fi uneori dificil.

Vom încerca să învăţăm de astăzi şi sunt complet sigur că vom face oamenii să se simtă mai fericiţi de performanţa noastră”, a mai spus Felix Sanchez. 

Afla mai multe despre: felix sanchezqatar ecuador 

viewscnt
Articole similare