Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pe care îi mai vedem? Doar pe ei patru". Panduru ştie ce tricolori vor sări din schemă la startul preliminariilor EURO | EXCLUSIV

"Pe care îi mai vedem? Doar pe ei patru". Panduru ştie ce tricolori vor sări din schemă la startul preliminariilor EURO | EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a analizat formula cu care România s-a prezentat la meciul de la Chişinău cu Republica Moldova şi a anunţat ce tricolori vor apărea şi la următoarea acţiune.

Basarab Panduru, după Republica Moldova - România 0-5

Echipa naţională a României a învins, duminică seara, la Chişinău, naţionala Republicii Moldovei, scor 5-0, în ultimul meci susţinut de tricolori în anul 2022.

Pentru meciurile din noiembrie, Edi Iordănescu a introdus pe teren mulţi fotbalişti din linia a doua, după ce mai mult de 10 fotbalişti importanţi n-au putut fi convocaţi. 

Echipa de start a României cu Moldova: Târnovanu - Manea, Rus, Burcă, Opruţ - Olaru, Băluţă, Cicâldău - Moruţan, Puşcaş, Drăguş; Rezerve: Moldovan, Popa, Vătăjelu, Nedelcearu, Ştefănescu, Petrila, Pantea, M. Marin, Paraschiv, Drăguşin, Cordea, Sefer, Păun, Boloca. 

În a doua repriză, la adăpostul scorului, selecţionerul a introdus mai mulţi debutanţi, iar echipa a arătat inedit. 

Panduru a păstrat doar patru fotbalişti şi consideră că fundaşul stânga al Farului Constanţa, Andrei Borza, ar putea fi următorul titular al postului la naţională. 

"(n.r. - Pe care îi mai vedem în lot la următoarea convocare?). Târnovanu, Rus, Olaru, Băluţă. 

Ăştia, sigur. Cine? Ştefănescu nu mai e ăla care eram, Păun nu-mi displace la Sepsi. Sefer a început bine, dar are unele probleme. Paraschiv dă goluri la Hermannstadt, dar nu cred că poate, Pantea, Opruţ nu cred că pot. Drăguşin îşi joacă şi el şansa. Dacă la club e titular, probabil că Edi va fi atent, deşi la fundaşii centrali cam are jucători, Chiricheş, Nedelcearu, Burcă. 

Târnovanu mereu am spus că s-ar putea să fie următorul portar al naţionalei, dar mai degrabă îl văd pe Borza în partea stângă acolo sau pe Ţicu, dacă merge la Universitatea Craiova, cum am văzut acum, decât pe Opruţ. 

Borza pare să fie următorul fundaş stânga al naţionalei. Acum Kiki cred că e mai bun decât el, dar în momentul ăsta, dar ce faci dacă ai viitorul fundaş stânga al naţionalei? Îl forţezi sau joci cu Kiki? Sau vrei să-l creşti corect? Fotbalistic e corect să joace Kiki în momentul ăsta. Nu ştii ce să faci. Kiki e mai bun, dar puteai să-l dai pe fundaşul echipei naţionale", a spus Basarab Panduru. 

Afla mai multe despre: moldova romaniabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare