Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment nemaivăzut cu Panduru! A băgat capul în telefon în direct: "Am treabă". De ce a refuzat să răspundă şi ce a urmat | VIDEO

Moment nemaivăzut cu Panduru! A băgat capul în telefon în direct: "Am treabă". De ce a refuzat să răspundă şi ce a urmat | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a recurs la o formă de protest, după ce l-a auzit pe Edi Iordănescu cum îşi împarte dreptatea cu contestatarii, inclusiv cu Vlad Dragomir, fotbalist la Pafos. Expertul Orange Sport ar fi dorit să audă de la selecţioner cum ar putea progresa naţionala, nu despre luptele tehnicianului expuse într-o conferinţă de presă.

Edi Iordănescu, mesaj pentru contestatari

"Au fost lucruri apărute în spaţiul public după meciul cu Slovenia. Mi-au fost interpretate vorbele. În cei 12 ani v-am obişnuit că am fost transparent, deschis, am arătat educaţie şi politeţe. De când sunt la naţională am fost criticat şi mi-am asumat criticat, când e constructivă, nu voi riposta. Aceleaşi voci care au făcut-o cu mine, au făcut-o şi în trecut. Atunci când îmi sunt interpretate vorbele, scoase din context, mă deranjează şi voi replica.

Să fiu exact. S-a spus că nu m-a interesat meciul cu Slovenia. Eu am spus că sunt importante rezultatele, categoric, că nu avem cum să ne creştem nivelul. Îmi era foarte uşor să construiesc alibiuri, că Slovenia a venit cu prima echipă, dar am responsabilizat echipa, că nu contează vârsta, că adversara are fotbalişti de zeci de milioane. Vă rog, mereu încerc să fiu atent la ce transmit, e posibil să greşesc o dată, dar de data asta am fost clar şi nu se justifica interpretarea care a fost", a spus selecţionerul Edi Iordănescu, înainte de Republica Moldova - România 0-5

Ironic, Basarab Panduru a protestat în direct

La revenirea imaginilor din platoul Orange Sport, Basarab Panduru a fost surprins în timp ce folosea telefonul, într-un gest intenţionat prin care şi-a arătat indignarea faţă de selecţioner. 

"Pandi?", a întrebat moderatorul Silviu Tudor Samuilă, iar expertul Orange Sport a replicat ironic: "Eu am puţină treabă (n.r. - râde)" 

Cuvântul a fost luat de Mihai Stoica: "Mă întreb dacă nu ar comenta conferinţele de presă ce s-ar întâmpla. Ar fi silit. Să facem o mişcare de protest. Tăcem ca să se vorbească despre meciuri şi despre ce ne interesează. Oamenii spun ce citesc şi ce ascultă". 

Basarab Panduru a continuat subiectul, după câteva zeci de secunde în care s-a uitat în telefon: "Pe mine nu m-a băgat (n.r. - Edi Iordănescu). Am fost răcit, nu am vorbit după meciul cu Slovenia".

"Fă ceva să aibă lumea plăcere să se uite la meci. Doar vorbeşti, dai din gură"

De fapt, reacţia lui Basarab Panduru a fost generată de modul în care Edi Iordănescu şi-a împărţit dreptatea cu cei care l-au criticat şi i-au comentat deciziile. Expertul Orange Sport şi-ar fi dorit să afle de la selecţioner cum ar putea îmbunătăţi evoluţia echipei, în schimb. 

"Mă, să faci conferinţă de presă în halul ăsta, să-i răspunzi lui Vlad Dragomir, contestatarilor, tuturor. Ce e asta? Ce a urmat pentru toţi selecţionerii după momentele astea? Un sprint (n.r. - plecarea).

Mă, dar despre noi? Spune-mi ceva despre noi. În afară de speranţa aia despre care tot zici, să facem scut, am venit cu scutul, îl am aici, dar fă ceva să aibă lumea plăcere să se uite la meci, să facem ceva. Doar vorbeşti, dai din gură, nu faci nimic, asta e marea problemă a ta. Şi să răspunzi criticilor. Nu are nimeni să-şi spună părerea? Cum deschizi gura, deja ştie că cineva l-a tocat pe ăla, cineva îl face pe ăla. Mai bine eşti preocupat de ce trebuie să facem cu Moldova, cu Qatar, decât să le răspunzi tuturor", a adăugat Basarab Panduru

VIDEO | Reacţia lui Basarab Panduru după ce l-a auzit pe Edi Iordănescu

Afla mai multe despre: basarab panduruedi iordanescubasarab panduru pe telefon 

viewscnt
Articole similare