Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semn de întrebare pentru Hagi. Panduru: "De ce nu-l bagă 'Regele'? Ai viitorul naţionalei acolo" | EXCLUSIV

Semn de întrebare pentru Hagi. Panduru: "De ce nu-l bagă 'Regele'? Ai viitorul naţionalei acolo" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a spus că, după părerea sa, Andrei Borza (17 ani) va fi viitorul fundaş stânga al naţionalei, dar a ridicat un semn de întrebare pentru Gică Hagi. "Pandi" nu înţelege de ce "Regele" nu-l foloseşte mai des, având în vedere că postul e cu probleme pentru tricolori.

Andrei Borza este noua "perla" scoasă de Gică Hagi din propria academie de jucători. Fundaşul va fi viitorul apărător stânga al naţionalei, e sigur Basarab Panduru, care nu înţelege de ce "Regele" nu-l foloseşte pe Borza în locul lui David Kiki, ca să dea încă un jucător pentru viitorul naţionalei.

Semn de întrebare pentru Hagi. Panduru: "De ce nu-l bagă 'Regele'? Ai viitorul naţionalei acolo" | EXCLUSIV

Basarab Panduru e sigur că Gică Hagi are în curte un jucător care va acoperi un post cu probleme la naţională pentru mulţi ani de acum încolo. "Pandi" s-a referit la Andrei Borza, fundaşul stânga crescut de "Rege", care poate deveni - în viitor - titular indiscutabil pe postul cu probleme de la retragerea lui Răzvan Raţ şi pentru care FRF a fost nevoită să-l naturalizeze pe Camora.

"Eu m-am gânti de ce "Regele" nu-l bagă pe Borza, pentru că, spuneam eu, ai viitorul fundaş stânga al echipei naţionale, un post cu probleme pentru noi. După ce a plecat Raţ, care a stat pe postul ăla ani de zile, am avut probleme. Am tot căutat să vedem cine... (...) I-am tot întors, dar n-am avut niciunul. Borza pare că poate să fie viitorul fundaş stânga al naţionalei.

Totuşi, mi se pare că e corect, Kiki cred că e mai bun decât el, pe valoare. Dar ce faci dacă tu ai viitorul fundaş stânga al echipei naţionale, îl forţezi sau mergi cu Kiki în continuare? (...) Vrei să-l pregăteşti, în spatele lui Kiki, şi la anul să-l bagi pe el? Dacă am posibilitatea să dau viitorul fundaş stânga al naţionalei, nu m-aş duce atunci pe el?", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Andrei Borza a strâns 565 de minute în 16 meciuri jucate în toate competiţiile sezonului cu Farul, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

  • 100.000 de euro este cota de piaţă lui Andrei Borza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei borzafarulechipa nationalagica hagibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare