Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5,2 milioane de euro pentru FCSB. Încă o super lovitură dată de Gigi Becali

5,2 milioane de euro pentru FCSB. Încă o super lovitură dată de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reuşit o nouă lovitură în acest sezon, lucru care îi permite să investească în continuare energic la FCSB.

Gigi Becali a avut o campanie spectaculoasă de transferuri, în care a adus nu mai puţin de 12 jucători.

Însă omul de afaceri a fost încurajat şi de o lovitură pe care a reuşit-o pentru conturile clubului, în care până acum şi-a asigurat aproximativ 5,2 milioane de euro.

Încă un ”tun” dat de Gigi Becali: 5,2 milioane de euro în conturile FCSB

În campania de transferuri care s-a încheiat, Gigi Becali a investit mult mai intens faţă de ultimii ani.

Pentru cei 12 jucători pe care i-a transferat, patronul FCSB a plătit taxe de transfer care însumează în jur de 5,2 milioane de euro.

Interesant este că Gigi Becali şi-a scos foarte rapid investiţia şi a câştigat până acum exact cât a investit pentru transferurile de jucători.

Calificarea în grupele Conferece League i-a adus până acum FCSB-ului 4,57 milioane de euro: 300.000 de euro din tururile preliminare, 3 milioane de euro pentru calificarea în grupe, 1,12 milioane de euro pentru coeficientul pe 10 ani şi 166.000 de euro pentru egalul cu Anderlecht.

La această sumă se adaugă încă 600.000 de euro, banii pe care FCSB i-a încasat din vânzarea celor aproape 30.000 de bilete vândute pentru meciul cu Anderlecht. În total, 5,17 milioane de euro pe care FCSB şi le-a asigurat până acum.

Pe lângă aceste sume, FCSB mai poate câştiga în funcţie de parcursul în Conference League:
-Victoria în grupe: 500.000 de euro
-egalul în grupe: 166.000 de euro
-calificarea în faza următoare: 0,3 milioane de euro
-primul loc în grupă: 650.000 de euro
-locul 2 în grupă 325.000 de euro.

De asemenea, FCSB îşi va rotunji veniturile din biletele pe care le va vinde pentru meciurile care au mai rămas din Conference League, dar şi din martket pool, care va fi calculat la finalul sezonului.

1,7 milioane de euro este cea mai mare taxă de transfer plătită de FCSB în vară. Este vorba despre transferul lui David Miculescu de la UTA. Pe locul 2 în acest clasament este transferul lui Andrea Compagno, pentru care FC U Craiova a primit 1,5 milioane de euro.

5,2 milioane de euro a plătit în total Gigi Becali drept taxe de transfer pentru jucătorii pe care i-a adus în vară.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare