Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Man a marcat un gol superb, dar nu a fost suficient pentru a-l impresiona pe antrenorul Parmei: ”Aşteptăm mai mult de la el. Trebuie să muncească!”

Denis Man a marcat un gol superb, dar nu a fost suficient pentru a-l impresiona pe antrenorul Parmei: ”Aşteptăm mai mult de la el. Trebuie să muncească!”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (24 de ani) a înscris un gol pentru Parma în victoria obţinută de formaţia sa pe terenul lui Ascoli, scor 3-1, în runda a şasea din Serie B.

Dennis Man a intrat în teren în minutul 55, înlocuindu-l pe Camara. Atacantul român a avut imediat o ocazie, iar în minutul 66 a înscris al treilea gol al Parmei, care s-a impus cu 3-1. Celelate goluri au fost marcate de Tutino (min. 7) şi Inglese (min. 18), pentru Parma, şi de Lungoyi (min. 79) pentru Ascoli.

Chiar dacă a marcat, Dennis Man nu a reuşit să îl impresioneze pe antrenorul Parmei, Fabio Pecchia. Tehnicianul a spus despre român că trebuie să muncească mai mult. 

”Aşteptăm mai mult de el. Trebuie să muncească!”

”Aşteptăm mai mult de la Dennis Man. El a demonstrat deja că are calităţi mari în duelurile unu contra unu şi la partea de finalizare, dar trebuie să muncească mai mult pentru a creşte”, a spus Pecchia, la finalul meciului.

Tot sâmbătă, Marius Marin a fost titular la Pisa, şi a fost schimbat în minutul 78 cu Mastinu. Pisa a reuşit un 1-1 în deplasare, cu Venezia.

Ionuţ Nedelcearu a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Palermo, la pierdut, scor 0-1, în deplasare, cu Frosinone.

Rezultate înregistrate sâmbătă în meciurile etapei a şasea din Serie B:

Ascoli – Parma 1-3; Venezia – Pisa 1-1; Frosinone – Palermo 1-0; Cagliari – AS Bari 0-1; Como – Spal 3-3; Sudtirol – Cosenza 1-1.

Parma este pe locul 6, în Serie B, cu 9 puncte. În timp ce, Ascoli este pe locul 10, cu 8 puncte. Liderul clasamentului din Serie B este Reggina, cu 15 puncte. 

Afla mai multe despre: dennis man-parma-ascoli 

viewscnt
Articole similare