Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, dat pe spate de un tricolor după amicalul cu Moldova: ”Este un profesionist! A luat-o de jos”

EXCLUSIV | Nicolae Dică, dat pe spate de un tricolor după amicalul cu Moldova: ”Este un profesionist! A luat-o de jos”

Echipa națională

Comentarii

În ziua în care a început Cupa Mondială, România a încheiat anul 2022 cu o victorie la pas, 5-0 în amicalul cu Republica Moldova, disputat la Chişinău.

EXCLUSIV | Nicolae Dică, dat pe spate de un tricolor după amicalul cu Moldova: ”Este un profesionist. A luat-o de jos”

La 29 de ani Andrei Burcă este unul dintre cei mai experimentaţi apărători din fotbalul românesc. Titular de drept în garnitura CFR-ului, este şi unul dintre fotbaliştii pe care se bazează selecţionerul Edi Iordănescu.

Burcă a fost desemnat căpitan în amicalul României cu Moldova, scor final 5-0. ​Elevii lui Edi Iordănescu, care veneau după acel 1-2 cu Slovenia, au arătat, într-adevăr, o altă faţă, într-o formulă de start cu Târnovanu, Opruţ, Moruţan, sau Tudor Băluţă.

Nicolae Dică a avut doar cuvinte de laudă pentru Burcă, jucător căruia îi prevede un viitor strălucit. 

”Burcă e un jucător care s-a impus şi la CFR şi uşor, uşor si la natională. Este profesionist 100%, l-am văzut cât este de implicat, merge la sala înainte şi după. Are nişte calităţi... dar nu extraordinare, dar tot ce face a făcut prin muncă! A luat-o de jos de la Bacău, uite că se poate şi aşa. Dacă îţi vezi de treaba ta ajungi departe. Eu spun că merită să fie căpitanul echipei nationale. Conjunctura l-a făcut să fie căpitan, dar este un om foarte important. Are experienţă”, a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport.

Andrei Burcă este cel mai bine cotat jucător din lotul campioanei CFR Cluj – 4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

  • 12 meciuri are Andrei Burcă pentru naţionala de seniori a României.

MM Stoica a identificat marele defect a lui Denis Drăguş: ”Nu se poate să joci aşa fotbal...”. Ce l-a deranjat după meciul amical cu Moldova | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: andrei burca 

viewscnt
Articole similare