Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj neaşteptat pentru Gigi Mulţescu direct de la Cupa Mondială! Ce îi transmite un jucător: ”Sper că e mândru de mine”

Mesaj neaşteptat pentru Gigi Mulţescu direct de la Cupa Mondială! Ce îi transmite un jucător: ”Sper că e mândru de mine”galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Prezent la Cupa Mondială alături de naţionala Camerunului, Collins Fai (30 de ani) i-a transmis un mesaj fostului său antrenor de la Dinamo, omul care i-a dat prima şansă importantă a carierei, în Ştefan cel Mare, Gigi Mulţescu (71 de ani).

Ajuns în România în vara lui 2013, Collins Fai a fost în probe la Dinamo, iar Gigi Mulţescu a decis să îl păstreze în Ştefan cel Mare, impresionat de calităţile jucătorului african.

Pe atunci, Fai nici nu împlinse 21 de ani încă şi se afla la prima experienţă în afara ţării sale natale, Camerun, unde îşi petrecuse întreg junioratul.

După doi ani şi jumătate buni la Dinamo, Fai a făcut pasul la Standard Liege, pentru doar 150.000 de euro, unde s-a impus rapid şi a ajuns să devină om de bază în naţionala Camerunului.

Mesaj neaşteptat pentru Gigi Mulţescu direct de la Cupa Mondială

54 de selecţii are până acum Collins Fai pentru ţara sa şi este prezent la actuala ediţie a Cupei Mondiale, unde a fost integralist în primul meci, pierdut cu 1-0 împotriva Elveţiei.

În ciuda ascensiunii sale după despărţirea de Dinamo, camerunezul nu a uitat de unde plecat şi i-a transmis un mesaj lui Gigi Mulţescu, pentru a îi mulţumi.

”Sper că e mândru de mine”

Cu lacrimi în ochi, Fai i-a transmis urări de bine antrenorului şi a afirmat că speră că este mândru de el, promiţând că îi va păstra un tricou de la această Cupă Mondială.

Vreau să-i mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. A trebuit să încep de undeva, am făcut-o la Dinamo, cu el antrenor. Îi urez sănătate şi sper că e mândru de mine.

Voi păstra un tricoul de la această Cupă Mondială pentru el”, a declarat Collins Fai, pentru Playsport.

Camerun are şanse minime de a reuşi să treacă de grupa din Qatar, mai ales după ce a fost înfrântă de Elveţia. În grupa africanilor se mai află Brazilia şi Serbia.

După şase ani la Standard Liege, Collins Fai a părăsit Belgia la începutul acestui an şi a semnat cu Al Tai, formaţia aflată pe locul şapte în prima ligă saudită.

Afla mai multe despre: collins fai 

viewscnt
Articole similare