Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Mulţescu a ajuns vedetă în Daily Star. Cum i-a dat pe spate pe britanici

Gigi Mulţescu a ajuns vedetă în Daily Star. Cum i-a dat pe spate pe britanici
Comentarii

Gheorghe Mulţescu, în vârstă de 70 de ani, se află pe banca tehnică a echipei Agri Spor.

Gigi Mulţescu a ajuns vedetă în Daily Star. Cum i-a dat pe spate pe britanici

Gheorghe Mulţescu a antrenat peste 20 de echipe! Cei de la Daily Star s-au minunat de contractele obţinute de Mulţescu. 

În CV-ul său există numeroase echipe: Dinamo Bucureşti, Dacia-Unirea, Astra, Poli AEK, Petrolul Ploieşti, Poli AEK, Sportul Studenţesc, FC. Vaslui, „U” Cluj, Dinamo Bucureşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Sportul Studenţesc, Petrolul Ploieşti, Astra, Gaz Metan Mediaş, Dinamo Bucureşti, Petrolul Ploieşti, CSU Craiova şi Dinamo.

Fapt ce a atras atenţia presei din străinătate. Cei de la Daily Star i-au dedicat un întreg articol antrenorului român. 

”Un manager de fotbal care a preluat senzaţional conducerea a 40 de echipe de fotbal în doar 37 de ani. Şi în continuare este la mare căutare.

Şi-a petrecut întreaga carieră în România, unde a fost supranumit ”Smurdul”, tocmai pentru că a preluat mereu frâiele cluburilor aflate în pericol de retrogradare şi le-a ajutat pe ultima sută de metri”, au scris cei de la Daily Star. 

Gigi Mulţescu are dublă cetăţenie, româno-turcă, el lucrând foarte mulţi ani în prima divizie de acolo, la Samsunspor (1993-1997 şi 2003), Kayseri (1997-1998), Adanaspor (1998-1999), Ankaragucu (1999-2000), Gaziantepspor (2002-2003) şi Kahraman (2007).

Gheorghe „Gigi” Mulţescu a căpătat pseudonimul „Smurdul” datorită carierei sale de antrenor, acesta având un talent deosebit pentru salvarea echipelor din momente grele.

Mulţescu a semnat cu un club din liga a patra turcă! Va fi secundul lui Yuksel Yeşilova

Clubul Agri Spor, din liga a patra turcă, a anunţat numirea lui Yuksel Yeşilova şi a lui Gheorghe Mulţescu la conducerea tehnică a echipei.

Gheorghe Mulţescu, în vârstă de 70 de ani, care a mai colaborat cu Yeşilova, a activat ultima dată la FC Dinamo, până la 14 aprilie.

Echipa Agri Spor ocupă, după 15 etape, locul 10 în clasamentul seriei a treia a ligii a patra din Turcia, cu 21 de puncte.

A fost foarte afectat după perioada petrecută la Dinamo

Gigi Mulţescu a spus că a fost foarte afectat de ultimul mandat pe banca lui Dinamo şi nu ar vrea să se mai întoarcă vreodată. 

”Ultima experienţă a fost tristă şi chiar m-a afectat foarte tare, mai ales că luasem echipa într-un moment foarte greu. Un merit a avut George Neagu, preparatorul fizic. A pus echipa pe picioare. Ce am trăit, nu vreau să mai trăiesc. M-a afectat foarte tare. Am făcut sacrificii de toate felurile, şi materiale. Am fost păcălit, dar asta e altă treabă. Bineînţeles că m-am simţit jignit, nu meritam tratamentul acela”, a mai spus Gigi Mulţescu.

Afla mai multe despre: gheorghe multescuagri spor 

viewscnt
Articole similare