Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo scrie istorie! Portughezul stabileşte un record la Campionate Mondiale. Golul a venit după un penalty controversat, contestat dur de jucătorii Ghanei | VIDEO

Cristiano Ronaldo scrie istorie! Portughezul stabileşte un record la Campionate Mondiale. Golul a venit după un penalty controversat, contestat dur de jucătorii Ghanei | VIDEO

Cupa Mondială

Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de anI) scrie istorie la Campionatele Mondiale. Lusitanul a devenit primul jucător din istorie care marchează la cinci ediţii diferite de Cupă Mondială. Reuşita istorică a fost înscrisă în urma unui penalty controversat, aspru contestat de jucătorii Ghanei.

Portugalia şi Ghana s-au întâlnit în al doilea meci din prima etapă din cadrul grupei H, la Campionatul Mondial din Qatar.

Meciul a debutat cu un moment emoţionant al lui Cristiano Ronaldo. La momentul intonării imnului, căpitanul lusitanilor a fost surprins cu lacrimi în ochi.

Tot cvintuplul câştigător de Balon de Aur a fost în mijlocul unei alte faze din prima repriză. A marcat, dar reuşita sa a fost anulată pentru un fault în atac.

În partea secundă, Portugalia a beneficiat de un penalty, constestat vehement de jucătorii Ghanei. În centrul fazei petrecute în careul africanilor a fost tot Cristiano Ronaldo, care a fost criticat că ar fi simulat.

Penalty-ul a fost confirmat şi de sistemul VAR, astfel că decizia centralului a rămas neschimbată.

Cristiano Ronaldo scrie istorie! Primul fotbalist care marchează la cinci Campionate Mondiale. Golul a venit după un penalty controversat, contestat dur de jucătorii Ghanei | VIDEO

După mai multe momente tensionate înaintea executării loviturii de la 11 metri, Cristiano Ronaldo a risipit emoţiile şi a marcat un gol istoric.

Astfel, veteranul de 37 de ani a devenit primul jucător din istorie care machează la cinci ediţii diferite de Campionat Mondial.

Cristiano Ronaldo a ajuns la un total de opt goluri la Campionatele Mondiale. 

Golurile lui Cristiano Ronaldo la cele 5 Cupele Mondiale:

  • Germania 2006 - şase meciuri, un gol
  • Africa de Sud 2010 - patru meciuri, un gol
  • Brazilia 2014 - trei meciuri, un gol
  • Germania 2018 - patru meciuri, patru goluri
  • Qatar 2022 - un meci, un gol

Afla mai multe despre: cm 2022cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare