Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ştafeta se repetă”. Tătăruşanu, aproape de plecarea de la AC Milan. Ce a decis Stefano Pioli

”Ştafeta se repetă”. Tătăruşanu, aproape de plecarea de la AC Milan. Ce a decis Stefano Pioli

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a profitat de absenţa lui Mike Maignan şi a devenit titular în poarta lui AC Milan.

”Ştafeta se repetă”. Tătăruşanu, aproape de plecarea de la AC Milan

Tătăruşanu este titular la AC Milan, după ce rivalul său, Mike Maignan, s-a accidentat şi va lipsi o bună perioadă de timp. 

Portarul român, însă pare că are zilele numărate la AC Milan! Presa din Italia a dezvăluit detalii importante despre viitorul lui Tătăruşan. 

„Marco Sportiello ar putea deveni noul număr 12. Azi e o idee, însă mâine va fi mult mai mult. Pioli este de acord cu această soluţie, mai ales că au colaborat bine la Fiorentina. Un înlocuitor optim pentru Maignan”, a scris Gazzetta dello Sport.

  • 12 goluri a încasat Ciprian Tătăruşanu în cele 12 meciuri jucate în actualul sezon

Ciprian Tătăruşanu, supus unei intervenţii chirurgicale la Milano

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) a profitat de pauza competiţională cauzată de disputarea partidelor de la Cupa Mondială din Qatar şi s-a operat.

Portarul român suferea de astigmatism, o problemă descoperită în urmă cu un an, aşa că a decis să corecteze defectul de vedere.

“Ciprian a descoperit defectul vizual în urmă cu un an, când a venit la mine alături de soţia sa. L-am văzut şi am observat problema: nu folosea nicio corecţie, s-a adaptat la astigmatism. Cu alte cuvinte, în unele situaţii mijea ochii”, a explicat Angelo Appiotti, chirurgul care l-a operat pe român.

În perioada următoare, portarul va fi în vacanţă în Maldive. El se va prezenta pentru reluarea pregătirilor la AC Milan la începutul lunii decembrie.

”Nu dă niciodată impresia de siguranţă”. Tătăruşanu nu i-a convins pe italieni. Ce notă a primit pentru evoluţiile din actualul sezon la AC Milan

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milan 

viewscnt
Articole similare