Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedeta transferată de Petrescu s-a prezentat şocant la CFR Cluj: "Băi, îl ştiam altfel. Ne uităm unii la alţii" | EXCLUSIV

Vedeta transferată de Petrescu s-a prezentat şocant la CFR Cluj: "Băi, îl ştiam altfel. Ne uităm unii la alţii" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre dificultăţile pe care le are în acest sezon în privinţa lotului.

Dan Petrescu, dezvăluire despre cel mai bun fotbalist al lui CFR Cluj: "În primele luni ne uitam unii la alţii. Eu îl ştiam altfel"

Antrenorul lui CFR Cluj şi acţionarul Nelu Varga au fost protagoniştii unor momente tensionate în ultimele săptămâni. Dan Petrescu s-a plâns că este presat de anumite persoane din afara clubului, în timp ce şeful din Gruia i-a reproşat că principalul nu foloseşte jucători plătiţi cu salariu mare. 

O situaţie care i-a dat emoţii lui Dan Petrescu a fost şi în cazul mijlocaşului Nana Boateng (28 de ani). Venit în 2021 de la KuPS, din Finlanda, pentru ghanez s-au dus tratative lungi pentru a semna. 

El a fost transferat pentru câteva sute de mii de euro, dar a dezamăgit iniţial. Dan Petrescu a recunoscut că a fost surprins neplăcut de la primele antrenamente de mijlocaşul afican până ca pe Nana Boateng să-l considere cel mai bun jucător de la CFR Cluj. 

"Nana Boateng, care a fost jucătorul cel mai bun din România anul trecut, a venit, iar în primele două luni noi ne uitam unii la alţii. 

Băi, eu îl ştiam altfel, deci a fost greu. Acum, în opinia mea, Muhar mi se pare că e cel mai bun jucător al nostru, a făcut patru meciuri la rând foarte bun. 

Jefte începuse să joace bine şi a trebuit să plece, nici el nu intrase imediat în formă care de care e nevoie. După aia, Mistrati s-a accidentat la spate, Kolinger a fost şi el accidentat, Birligea două luni accidentat, deci nu e uşor", a declarat Dan Petrescu pentru Orange Sport. 

  • 53 de meciuri şi 3 goluri sunt cifrele lui Nana Boateng la CFR Cluj. 

Nana Boateng s-a accidentat în meciul cu Maribor din Slovenia şi a ieşit în minutul 30, fiind înlocuit cu Karlo Muhar.

În urma investigaţiilor efectuate în ţară, Nana Boateng ar fi suferit o ruptură musculară, problemă ce l-ar obliga să stea aproximativ o lună şi jumătate în afara gazonului, conform Gsp.

Fotbalistul a revenit în ultima perioadă şi a jucat 90 de minute în victoria cu FC Argeş, scor 1-0. 

Afla mai multe despre: nana boatengcfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare