Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medicul naţionalei Braziliei, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Neymar! Când are loc următorul meci şi ce se întâmplă cu fotbalistul

Medicul naţionalei Braziliei, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Neymar! Când are loc următorul meci şi ce se întâmplă cu fotbalistul

Cupa Mondială

Comentarii

Medicul naţionalei Braziliei a oferit o declaraţie referitoare la Neymar, care a suferit o accidentare, joi seara, în urma unui duel cu un sârb.

Ultimele informaţii despre Neymar

Echipa naţională a Braziliei a învins joi seara, scor 2-0, reprezentativa Serbiei, într-un meci contând pentru grupa G a Cupei Mondiale din Qatar.

Richarlison a deschis scorul pentru Brazilia, în minutul 62, când a reluat în plasă un balon respins de portarul Vanja Milinkovic-Savic. În minutul 73 tot Richarlison a majorat scorul, înscriind dintr-o foarfecă superbă.

Însă brazilienii au avut motive de îngrijorare după debutul în Qatar. Starul lui PSG, Neymar, a fost cel mai faultat fotbalist de pe teren şi a terminat meciul în lacrimi şi cu capul în palmă.

Neymar a fost fotografiat cu glezna umflată, iar staff-ul medical al brazilienilor a fost pus în alertă. Din primele informaţii ar fi vorba despre o entorsă, iar mai multe detalii vor fi date în curând.

La câteva ore după meci, medicul naţionalei, Rodrigo Lasmar, a oferit primele explicaţii, dar şi ce urmează pentru atacant. 

„Trebuie să aşteptăm 24 până la 48 de ore pentru a avea o evaluare mai bună. Nu am programat niciun RMN şi mâine (n.r. - vineri) vom avea o nouă evaluare. Trebuie să aşteptăm, nu putem face niciun comentariu prematur despre evoluţia lui”, a spus medicul naţionalei Braziliei. 

Selecţionerul Tite a spus că Neymar va conduce Brazilia spre titlul de la Cupa Mondială. 

"Nu vă faceţi griji, Neymar va juca în continuare la Cupa Mondială! Va continua să joace, puteţi fi siguri de asta!", a spus Tite.

MM Stoica şi Nicolae Dică au analizat imaginile şi au concluzionat că absenţa lui Neymar ar fi atât o lovitură pentru Brazilia, cât şi pentru spectacolul fotbalistic din Qatar.

  • Următorul meci al Braziliei e programat luni, de la 18:00, contra Elveţiei, care a învins la rândul său în primul meci din grupa G. 

 

Afla mai multe despre: neymarneymar cupa mondialabrazilia serbiaglezna neymar 

viewscnt
Articole similare