Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, surprins plângând după ce a fost înlocuit împotriva Serbiei! Brazilianul, în pericol să rateze restul Cupei Mondiale? Ce a păţit: ”Pierdere mare” | EXCLUSIV

Neymar, surprins plângând după ce a fost înlocuit împotriva Serbiei! Brazilianul, în pericol să rateze restul Cupei Mondiale? Ce a păţit: ”Pierdere mare” | EXCLUSIVgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Brazilia a reuşit să câştige primul meci de la Campionatul Mondial din Qatar, scor 2-0, împotriva Serbiei. Naţionala pregătită de Tite poate să fi primit o lovitură grea pe final însă, după ce Neymar a fost înlocuit şi a fost surprins plângând pe margine.

În urmă cu opt ani, Brazilia a suferit cea mai mare umilinţe din istoria sa, după ce a fost ”demolată” în semifinalele Cupei Mondiale pe care a găzduit-o, scor 1-7, de Germania.

Neymar a fost indisponibil pentru acel meci după ce a suferit o accidentare dură în sferturi, împotriva Columbiei, iar de atunci a rămas cu dorinţa de a se revanşa.

În 2018, brazilienii nu au reuşit să treacă de sferturi, fiind învinşi de Belgia, dar la turneul din Qatar au pornit din postura de favoriţi.

Debutul a decurs conform planului din punctul de vedere al rezultatului: condusă de Richarlison, Brazilia a reuşit să se impună, scor 2-0.

Însă, în minutul 80, fanii naţionalei lui Tite au fost nevoiţi să urmărească un moment mai mult decât neplăcut. Înlocuit, Neymar a fost surprins plângând pe margine.

Neymar a fost surprins plângând după ce a fost înlocuit împotriva Serbiei

Astfel au apărut speculaţii în legătură cu o posibilă accidentare gravă a starului lui PSG. Acesta ar fi putut să îşi dea seama că nu va mai putea juca în următoarea lună, motiv pentru care ar fi putut izbucni.

MM Stoica şi Nicolae Dică au analizat imaginile şi au concluzionat că absenţa lui Neymar ar fi atât o lovitură pentru Brazilia, cât şi pentru spectacolul fotbalistic din Qatar.

Nu pare genul de jucător care să acorde mare atenţie acestor mijloace. E fenomen ca fotbalist, dar parcă nu e serios. (n.r. au apărut poze cu Neymar plângând) Poate nu e chiar aşa...”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Sperăm să nu fie ceva grav, poate ratează doar un meci-două în grupe, să se refacă după. Fără el, Brazilia va schimba sistemul de joc. E o pierdere mare, ca jucător care îţi face diferenţa.

E un jucător foarte importante pentru ei şi pentru vestiar, e cu muzica, cu glumele. Îţi dai seama că nu ar mai avea starea necesară”, a adăugat Nicolae Dică.

După meci, au apărut imagini cu glezna umflată a lui Neymar. Dacă nu a suferit vreo ruptură, brazilianul ar trebui să mai poată evolua.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare