Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, discurs manifest la adresa FRF: ”La noi de ce nu se poate?!”. A răbufnit în direct | EXCLUSIV

MM Stoica, discurs manifest la adresa FRF: ”La noi de ce nu se poate?!”. A răbufnit în direct | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este pregătită în acest moment de Mihai Pintilii (38 de ani), care nu are însă licenţa PRO!

MM Stoica, discurs manifest la adresa FRF: ”La noi de ce nu se poate?!”. A răbufnit în direct | EXCLUSIV

În ultimele două jocuri disputate înaintea pauzei pentru Cupa Mondială, antrenor a fost Mihai Pintilii şi echipa a câştigat cu Rapid şi U Craiova 1948, însă fostul mijlocaş nu are carnet de antrenor şi, la reluarea competiţiei, nu va mai putea da indicaţii.

MM Stoica a fost vizibil deranjat de cum decurg lucrurile în fotbalul românesc, motiv pentru care a răbufnit în direct. 

”Am reluat antrenamente de săptămâna trecută. Pintilii nu va mai putea să dea indicaţii. (n.r. amendă dacă rămâne?) Da, cine a spus? Am zis clar că va fi un antrenor cu licenţa PRO pe bancă. Să stea liniştit. Cum e Mihai Ciobanu la Botoşani, aşa va fi şi la noi cu licenţa PRO. Ar fi excepţional ca aceşti oameni care fomează, care continuă politica de antrenor, să facă antenori, nu să chinuie oameni ca să fie.

Ei nu lasă pe X sau Y să antreneze că n-au licenţă... Dar Guardiola şi Luis Enrique? Au fost făcuţi în 45 de zile acolo. Se poate acolo! La noi de ce nu se poate aşa ceva? Lăsaţi cine are meciuri multe la naţională ca jucător să poată să devină antrenor într-un timp normal, nu într-o viaţă de om!”, a răbufnit MM Stoica, în direct, la Orange Sport. 

Dică a demisionat de la FCSB pe data de 1 noiembrie 2022, după ce FCSB a pierdut meciul cu U Cluj (1-2), după care Pintilii a fost numit ”interimar”. Primul lui meci a fost cel cu West Ham United, scor 0-3, din grupele Conference League, disputat pe 3 noiembrie, după care în Liga 1 a ”debutat” la derby-ul cu Rapid, scor 3-1. disputrat la data de 6 noiembrie.

FCSB mai are de disputat şase partide în acest final de an. Cinci meciuri în Liga 1, printre care şi restanţele cu FC Botoşani şi cu CFR Cluj, dar şi ultimul meci din faza grupelor Cupei României, tot cu FC Botoşani, echipă pe care o va întâlni şi a treia oară, în etapa 21.

MM Stoica a confirmat posibila despărţire! FCSB poate primi o lovitură grea: ”Asta e situaţia” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicamihai pintilii 

viewscnt
Articole similare