Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes din străinătate pentru un jucător de la FCSB: ”Mă caută mulţi”. Reacţia venită dinspre vicecampioana României | EXCLUSIV

Interes din străinătate pentru un jucător de la FCSB: ”Mă caută mulţi”. Reacţia venită dinspre vicecampioana României | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de anI) a confirmat interesul ridicat venit din Turcia pentru un jucător al celor de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că este întrebat de mulţi jurnalişti din ţara respectivă cu privire la unul dintre fotbaliştii clubului.

FCSB este una dintre cele mai importante echipe din Liga 1, chiar dacă nu este la cel mai reuşit sezon din ultimii ani.

Statutul grupării bucureştene în fotbalul românesc este confirmat şi de interesul ridicat pe care îl manifestă cluburile din străinătate pentru jucătorii acesteia.

În pauza competiţională generată Campionatul Mondial din Qatar, doi jucători de la echipa lui Gigi Becali au prezentat interes pentru două formaţii importante de peste hotare.

Mihai Stoica, despre un interes din străinătate: ”Mă caută mulţi” | EXCLUSIV

Andrei Cordea, unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai vicecampioanei, este dorit în MLS, campionatul Americii de Nord, în timp ce mijlocaşul Adrian Şut s-ar afla pe lista celor de la Trabzonspor, campioana Turciei.

Interesul venit din ţara unde Gică Hagi şi Gică Popescu au făcut istorie a fost confirmat de Gigi Becali, care a precizat că ar fi dispus să-şi lase jucătorul dacă primeşte o ofertă de trei milioane de euro.

Mihai Stoica a fost şi astăzi prezent în studioul Orange Sport şi a dat detalii din culise despre situaţia mijlocaşului de 23 de ani.

Managerul general al celor de la FCSB a confirmat faptul că Adrian Şut este la mare căutare în Turcia, aspect dovedit de faptul că acesta este căutat deseori de jurnalişti din ţara ”Semilunei”.

De asemenea, Mihai Stoica a dezvăluit că nu le-a oferit un răspuns categoric acestora, decizia finală urmând să îi aparţină patronului Gigi Becali.

”Nu ştiu dacă a fost în vederea la Trabzonspor. Ei nu prea cumpără, iau jucători care au mare experienţă, dar nu ştiu absolut nimic. Mă caută mulţi jurnalişti din Turcia, dar nu am ce să le răspund, că după orice le zic, cine ştie ce scrie”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Adrian Şut este cofat la 900.000 de euro, iar în acest sezon a jucat 13 meciuri în toate competiţiile pentru FCSB, reuşind o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare