Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie în vestiar! Au apărut imaginile reale de la pauza meciului cu Argentina. Antrenorul Arabiei Saudite: "Scoate telefonul, poţi face o poză cu Messi", un fotbalist plângea | VIDEO

Nebunie în vestiar! Au apărut imaginile reale de la pauza meciului cu Argentina. Antrenorul Arabiei Saudite: "Scoate telefonul, poţi face o poză cu Messi", un fotbalist plângea | VIDEO

Cupa Mondială

Comentarii

Antrenorul francez al naţionalei Arabiei Saudite, Herve Renard, a fost protagonistul unor momente trăite la intensitate maximă, la pauza meciului cu Argentina, de la Cupa Mondială din Qatar.

Ce s-a întâmplat la pauza meciului dintre Argentina şi Arabia Saudită, 1-2 la Cupa Mondială

Cupa Mondială Qatar 2022. Grupe, clasamente, program complet. Tot ce trebuie să ştii despre turneul final

Naţionala saudită a furnizat şocul începutului Cupei Mondiale 2022. 

Reprezentativa Argentinei a fost învinsă, marţi, cu scorul de 2-1, de selecţionata Arabiei Saudite, într-un meci din grupa C. 

Argentinienii au condus cu 1-0, prin golul marcat în minutul 10 de Lionel Messi, din penalty, dar au mai avut alte goluri anulate pentru offside în primele 45 de minute. 

Contul de Twitter al naţionalei de fotbal a Arabiei Saudite a înregistrat cum s-a trăit partida de debut la turneul final, iar imaginile din timpul pauzei, în vestiar, sunt impresionante. 

Antrenorul Herve Renard i-a motivat pe jucătorii săi cu un discurs pe un ton ridicat, cu reproşuri şi cu o remarcă la adresa lui Lionel Messi. Selecţionerul a cerut un pressing eficient şi a transmis că totul e posibil în a doua parte a meciului. 

Iar discursul se pare că a contat. Outsiderii din Arabia Saudită s-au impus datorită golurilor înscrise într-un interval scurt de timp de Al-Shehri ’49 şi Al Dawsari ’53.

"Vă place? Ce facem aici? Ăsta e pressing? Pressing înseamnă că vă duceţi sus. La mijlocul terenului, Messi are mingea şi voi staţi în mijlocul apărării. Scoate telefonul, poţi face o poză cu Messi, dacă vrei", a spus francezul, care a început să alerge, apoi, prin vestiar. 

"Aţi văzut ce aţi făcut? Nu simţiţi că puteţi reveni? Nu simţiţi? Ei joacă relaxaţi. Este Cupa Mondială, daţi totul! Sunteţi aşa, relaxaţi. Haideţi", a transmis Hervé Renard în aplauzele fotbaliştilor saudiţi. 

Herve Renard este câştigător al Cupei Africii în 2012 şi 2015, cu Zambia şi Coasta de Fildeş, iar de-a lungul carierei le-a mai antrenat din postura de antrenor principal pe: Maroc, Lille, Sochaux şi USM Alger.

Momentul petrecut în vestiarul Arabiei Saudite, de la 6:30

Afla mai multe despre: herve renardargentina arabia saudita 1-2arabia saudita cupa mondialacupa mondiala rezultate 

viewscnt
Articole similare