Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a rămas şocat. Ce i-a spus un fotbalist saudit în timpul meciului Argentina - Arabia Saudită

Messi a rămas şocat. Ce i-a spus un fotbalist saudit în timpul meciului Argentina - Arabia Saudită

Cupa Mondială

Comentarii

Ali Al-Bulaihi, fundaş în naţionala Arabiei Saudite, l-a şocat pe Lionel Messi în timpul meciului cu Argentina, din grupele Cupei Mondiale.

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale. Naţionala antrenată de Herve Renard a dat toate calculele peste cap şi s-a impus cu 2-1 în faţa Argentinei.

Sud-americanii au condus cu 1-0, dar Arabia Saudită a întors scorul în doar 5 minute. După al doilea gol, Ali Al-Bulaihi l-a şocat pe Lionel Messi.

Ce i-a spus Ali Al-Bulaihi lui Lionel Messi pe un ton destul de agresiv

Argentina a deschis scorul prin Leo Messi, în minutul 10, din penalty şi partida cu Arabia Saudită chiar părea să fie fără prea mari probleme pentru sud-americani.

Însă jucătorii lui Herve Renard au făcut un meci incredibil de bun, mai ales pe faza defensivă şi au reuşit să întoarcă scorul.

Mai întâi, în minutul 48, Al Shehri a prins un şut care s-a transformat în golul egalizator. Apoi, Al Dawsari a dat lovitura în minutul 53.

La scurt timp, Ali Al-Bulaihi a fost surprins în timp ce-l bătea destul de energic pe spate pe Lionel Messi. Fundaşul lui Al Hilal părea că foloseşte şi un ton uşor agresiv, în timp ce-şi arăta tricoul.

De altfel, părea că Ali Al-Bulaihi i-ar fi transmis lui Lionel Messi că ar vrea să facă schimb de tricouri la final de partidă.

La început, Lionel Messi pare şocat de ceea ce fundaşul saudit îi transmite. Faza s-a încheiat cu un zâmbet al starului argentinian.

Diagolul a fost însă mult mai intens de atât. La interviurile de după meci, Ali Al-Bulaihi (33 de ani) a fost întrebat ce i-a spus lui Leo Messi la acea fază:

”I-am spus: ”uită-te la mine, nu vei câştiga! Nu vei câştiga!””, a dezvăluit Ali Al-Bulaihi. Asta deşi mai erau cel puţin 35 de minute până la finalul partidei.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare