adplus-dvertising
You are here:

Un nou TUN pentru Moruţan. Mijlocaşul semnează cu un club important din Europa şi se desparte definitiv de Galatasaray

Un nou TUN pentru Moruţan. Mijlocaşul semnează cu un club important din Europa şi se desparte definitiv de Galatasaray

Echipa națională

Comentarii

Olimpiu Moruţan traversează din nou o perioadă foarte bună în carieră, iar echipe importante din campionatul Turciei au început să se intereseze de serviciile sale.

Olimpiu Moruţan traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei, iar evoluţiile reuşite în ultimele luni l-au adus din nou în atenţia naţionalei României. De altfel, la acţiunea de săptămâna trecută, mijlocaşul de 23 de ani a şi reuşit să marcheze.

Revenit în tricoul primei reprezentative, Olimpiu Moruţan a deschis scorul cu un şut superb în meciul câştigat de România, scor 5-0, în faţa Moldovei. Cum evoluţiile sale sunt extrem de apreciate şi la Pisa, mijlocaşul român poate reveni în Turcia mai repede decât se aştepta.

Conform jurnaliştilor turci, Moruţan este urmărit de mai multe cluburi importante din Europa, inclusiv de cluburi din primele şase clasate din campionatul Turciei.

  • Fenerbahce, Galatasaray, Adana Demirspor, Konyaspor, Istanbul BB şi Kayserispor ocupă primele şase locuri în campionatul Turciei

În plus, presa din Italia anunţă că Pisa ia în calcul să plătească opţiunea de transfer a fotbalistului, în valoarea de 5,5 milioane de euro. Plecat în august 2021 de la FCSB, la Galatasaray, Olimpiu Moruţan a ajuns, în vara acestui an, la Pisa, unde este împrumutat de turci până la finalul sezonului.

  • 4 goluri şi 3 pase decisive a reuşit Olimpiu Moruţan în cele 11 meciuri jucate în Serie B pentru Pisa
  • Pisa ocupă locul 11, cu 15 puncte obţinute în cele 13 meciuri jucate

viewscnt
Articole similare