adplus-dvertising
You are here:

FCSB negociază trei transferuri! Gigi Becali anunţă numele fotbaliştilor: "Am dat preţul"

FCSB negociază trei transferuri! Gigi Becali anunţă numele fotbaliştilor: "Am dat preţul"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, se pregăteşte pentru noi afaceri în perioada de transferuri din iarnă. La echipă sunt pregătite veniri, dar Mihai Pintilii se poate despărţi şi de anumiţi titulari.

Ce transferuri negociază Gigi Becali la FCSB

FCSB încearcă să-şi pună la punct banca tehnică, dar şi lotul. Niciun antrenor nu va fi numit la echipa mai devreme de începutul anului următor. Bucureştenii îl vor păstra pe Mihai Pintilii, care să conducă echipa, iar acesta va fi ajutat de doi antrenori cu licenţa PRO. 

În tot acest timp, Gigi Becali discută şi transferurile la FCSB. Finanţatorul a anunţat deja că îl doreşte pe Arnold Garita, atacantul lui FC Argeş, dar de la echipă sunt posibile şi plecări. 

Afaceristul a transmis cluburilor interesate suma de transfer pentru fiecare jucător. 

Gigi Becali susţine că există interes pentru Andrei Cordea, Adrian Şut şi Malcom Edjouma, iar discuţii au avut loc. 

"Pentru Cordea am dat preţul, nu am mai vorbit, Şut, la fel. Pentru Malcom (n.r. - Edjouma) vor să dea un milion, eu nu-l dau. Din Ungaria îl vrea pe Edjouma, habar nu am. Da, Mol (n.r. - Fehervar). Dacă e o ofertă, trebuie să iei nişte bani pe el. Iau banii şi joc eu mijlocaş central. 

Dacă nu sunt bani, nu puteţi vorbi voi despre fotbal. Trebuie bani, ca să faci fotbal. Nu vedeţi în ce ruşine a ajuns Dinamo, Rapidul a fost în faliment, CFR a fost în faliment, Galaţi, Vaslui s-au desfiinţat", a declarat Gigi Becali la Pro Arena. 

Andrei Cordea, unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai vicecampioanei, este dorit în MLS, campionatul Americii de Nord, în timp ce mijlocaşul Adrian Şut s-ar afla pe lista celor de la Trabzonspor, campioana Turciei.

Mihai Stoica a oferit primele reacţii în privinţa transferurilor.

 

viewscnt
Articole similare