Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anglia - SUA | A fost odată acum 72 de ani…

Anglia - SUA |  A fost odată acum 72 de ani…

Pariuri sportive

Comentarii

La Mondialul din 1950, o echipă de fotbalişti part-time a Statelor Unite învingea Anglia cu 1-0 şi furniza, aşa cum au numit-o specialiştii, ”cea mai mare surpriză din istoria fotbalului”. Englezii îşi pot lua revanşa în Qatar, iar cotele la pariuri sunt mai mult decât atractive

Anglia, favorită din toate unghiurile

Echipa lui Southgate a impresionat în primul meci cu Iran (6-2) şi are toate argumentele să obţină biletele pentru optimi după duelul cu SUA. Americanii au remizat cu Ţara Galilor (1-1) fără să demonstreze mare lucru.

Anglia are în spate povara rezultatelor surprinzătoare cu americanii la Mondiale. Dacă în 1950 a fost acea victoria uluitoare a naţionalei de peste Ocean, la următoarea confruntare, în 2010, scorul a fost egal, 1-1. Ar cam fi momentul pentru prima victorie a englezilor, iar la Betano cotă e foarte tentantă (1.60). Un pronostic mai îndrăzneţ ar fi 1 pauză / 1 final pentru cota 2.32.

Şansa lui Kane

Pare de necrezut că Anglia a dat şase goluri în primul meci de la Mondial, iar Kane nu a fost pe lista marcatorilor. Atacantul lui Tottenham a oferit, în schimb, două assist-uri. În mod normal, dacă ofensiva engleză va funcţiona conform planului, Kane n-ar mai trebui să rateze golul cu SUA.

Cota pentru cel puţin o reuşită a vedetei lui Spurs e 2.10 la Betano. Cine n-are încredere că Harry Kane va găsi drumul spre gol, se poate orienta spre o alternativă la pariurile speciale. Cel puţin trei şuturi ale lui Kane spre poarta americanilor e un pariu cu cota 1.60.

  • Anglia, echipă probabilă: Pickford; Trippier, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Bellingham; Saka, Mount, Sterling; Kane
  • SUA, echipă probabilă: Turner; Dest, Zimmerman, Ream, A. Robinson; McKennie, Adams, Musah; Weah, Sargent, Pulisic

 

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare