Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a putut Adrian Mititelu să se prezinte la un interviu. O întrebare l-a pus în dificultate: ”Are şanse mai mari Franţa la Mondial sau FC U la play-off?”

VIDEO | Cum a putut Adrian Mititelu să se prezinte la un interviu. O întrebare l-a pus în dificultate: ”Are şanse mai mari Franţa la Mondial sau FC U la play-off?”

FC U Craiova

Comentarii

Vineri, FC U Craiova a primit vizita lui CS Mioveni, într-un meci amical. Argeşenii au reuşit să se impună, scor 1-0. În urma partidei, Adrian Mititelu a oferit un interviu şi s-a prezentat cum doar el ar fi putut la acesta.

FC U Craiova şi-a reluat pregătirea în urma pauzei avute şi a disputat un prim meci amical, în Bănie, împotriva singurei formaţii din Liga 1 care se află în urma sa în clasament, CS Mioveni.

Până şi argeşenii au reuşit să o învingă pe echipa pregătită pentru a noua oară de Nicolo Napoli, scor 1-0, spre disperarea oltenilor.

În urma meciului, Adrian Mititelu s-a prezentat pentru un interviu cu ochelari de soare pe ochi, şeapcă în cap şi o geacă Armani, cu un zâmbet până la urechi.

După ce a abordat mai multe subiecte, printre care Cupa Mondială, unde a afirmat că ţine cu Franţa, Adrian Mititelu a fost pus în dificultate de o întrebare.

”Şanse mai mari să fie Franţa campioană mondială sau să prindă FC U play-off-ul”, a fost întrebat Mititleu, iar răspunsul său nu a lăsat loc de înterpretări.

Cum a putut Adrian Mititelu să se prezinte la un interviu

Mult mai mari să fie Franţa campioană mondială! Nu, foarte puţin probabil (n.r. să prindă FC U play-off-ul). Ne luptăm împotriva retrogradării.

Ce să vorbim de play-off când suntem pe penultimul loc şi avem trei meciuri foarte, foarte grele.

Adică există şanse foarte mari să iernăm chiar pe loc de retrogradare, aşa că gândurile noastre sunt total diferite faţă de ceea ce am visat şi ceea ce am sperat.

(n.r. cu nouă puncte aţi urca pe locurile opt-nouă) Dacă, dacă ne face cadou LPF nouă puncte, să avem şi noi nouă puncte. Dacă aveam 12 puncte în plus nu se supăra nimeni. Dar din păcate nu le avem.

Le are Petrolul, le are Hermannstadt, le au alte echipe, cărora nimeni nu le dădea aceste şanse şi care au şi situaţii juridice, financiare incerte şi care nu au poate condiţiile pe care le avem noi.

Mă rog, fotbalul nu ţine cont de aceste lucruri, nu e prima oară când se întâmplă asta”, a declarat Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare