Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fan a înlocuit sticla unui portar cu una plină cu urina sa. Goalkeeper-ul a băut din ea, iar ce a urmat apoi este absolut halucinant | VIDEO

Un fan a înlocuit sticla unui portar cu una plină cu urina sa. Goalkeeper-ul a băut din ea, iar ce a urmat apoi este absolut halucinant | VIDEO

Fotbal

Comentarii

Un incident halucinant a avut loc în Anglia în urmă cu câteva zile, la un meci din FA Trophy, una dintre cupele pentru care joacă echipele britanice din ligile inferioare. Un fan a urinat într-o sticlă, iar apoi a pus-o pe această în locul celei a portarului.

De-a lungul anilor, pe terenul de fotbal au fost văzute mai multe incidente care nu îşi aveau locul în sport, de la bătăi şi trişat din partea jucătorilor, la violenţă şi scandal din partea fanilor.

Totuşi, o ştire apărută în Anglia în ultimele zile le depăşeşte pe toate. La un meci din FA Trophy dintre echipa sa, Warrington Town, şi Guiseley, portarul Tony Thompson a fost victima unui gest absolut greţos.

Un fan a urinat într-o sticlă şi a reuşit să pătrundă câteva secunde pe gazon, pentru a înlocui sticla portarului, care conţinea de asemenea un lichid galben, cu cea în care urinase, ca o farsă.

După în jur de o oră de joc, Thompson s-a dus să bea din sticlă, iar, când a realizat ce se întâmplase, s-a dus să confrunte fanul şi l-a scuipat cu propria urină.

Arbitrul a decis să îl elimine pe goalkeeper şi să îl trimită în afara stadionului, în timp ce fanului i s-a permis fără explicaţie să rămână să urmărească meciul în continuare.

Un fan a înlocuit sticla unui portar cu una plină cu urina sa

În final, cei de la Guiseley s-au impus, scor 1-0, dar rezultatul a fost ultimul lucru la care s-a mai gândit portarul lui Warrington după meci.

Dezgustat de comportamentului fanului şi dezamăgit profund de decizia luată de arbitru, portarul a recunoscut că reţelele de socializare că este foarte afectat de incident.

Astăzi mi-am pierdut dragostea faţă de fotbal! Am fost făcut în multe feluri, dar să îmi urineze cineva în sticlă, eu să beau, iar apoi să mi se spună cu nu am voie să reacţionez este strigător la cer.

Acea persoană a pus în pericol sănătatea mea şi a familiei mele şi mi-a cauzat greaţă”, a scris Thompson, pe contul său personal de Twitter.

Clubul Guiseley s-a delimitat de fanul care a făcut această ”glumă” şi a transmis că acesta a fost interzis de la meciuri şi urmează să sufere consecinţe penale.
Putem să confirmăm că, în timp ce aşteptăm pentru finalul investigaţiei poliţiei şi a Warrington Town, individul a fost interzis pe o perioadă nedefinită.

Când investigaţia va fi gata şi putem înţelege nivelul său de implicare în incident vom lua în calcul dacă lungimea interdicţiei este corectă.

Acest lucru este datorită multor mail-uri de la suporteri, imagini oferite de cei din audienţe şi legându-le pe acestea de cele care au circulat în online.

Am vrea să mulţumim celor care au ajutat”, se arată în mesajul postat de Guiseley.

Warrington şi Guiseley evoluează în Northern Premier League Premier Division, divizia a şaptea a Angliei.

Afla mai multe despre: warrington 

viewscnt
Articole similare