Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, prezent la o finală de Cupă Mondială pentru a vedea ”naţionala de care s-a îndrăgostit”: ”Una din realizările vieţii mele” | EXCLUSIV

MM Stoica, prezent la o finală de Cupă Mondială pentru a vedea ”naţionala de care s-a îndrăgostit”: ”Una din realizările vieţii mele” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Inivtat în studioul Orange Sport, MM Stoica şi-a mărturisit dragostea faţă de o altă naţională în afară de România, pe care susţine că o susţine de mai bine de 40 de ani. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că a văzut-o pe aceasta în finala Campionatului Mondial.

Cu ocazie unei noi ediţii a Cupei Mondiale, MM Stoica şi-a adus aminte de ”una dintre realizările vieţii sale”, care are directă legătură cu ”naţionala de care s-a îndrăgostit” în copilărie.

Născut în 1965, oficialul de la FCSB a dezvăluit că, la vârsta de 13 ani, când urmărea Campionatul Mondial din 1978, s-a îndrăgostit de echipa naţională a Italiei.

”Squadra Azzurra” avea să cucerească titlul în 1982, înainte de a repeta performanţa în 2006, în urma unei finale la care şi MM Stoica a fost prezent în tribune.

Oficialul FCSB a mărturisit că a urmărit victoria dramatică de pe stadionul din Berlin a selecţionatei pregătite de Marcello Lippi îmbrăcat în tricoul Italiei.

În plus, MM Stoica a mai numit ”una dintre realizările vieţii” sale faptul că a reuşit să cunoască mai mulţi foşti jucători italieni care reuşeau să cucerească Cupa Mondială în 1982.

MM Stoica, prezent la o finală de Cupă Mondială pentru a vedea ”naţionala de care s-a îndrăgostit”

La finala Campionatului Mondial din 2006 în 94' am fost la meciurile lor (n.r. arată spre Răducioiu), nu la finală- în Germania, la Berlin, am fost îmbrăcat cu tricoul naţionalei Italiei, pentru că sunt fan al naţionalei Italiei, ce să fac?

Mulţi spun <<bă, cum poţi să fii fanul unei echipe naţionale?>>. Uite că sunt, pentru că i-am văzut în 78' şi m-am îndrăgostit de echipa aia naţională.

Nu mi-e uşor (n.r. că nu s-a calificat Italia în Qatar), dar rămân cu titlul din 82', cu ăla din 2006. Şi mai e şi altceva, una din realizările vieţii mele pot să spun, că am cunoscut campioni mondiali cu Italia.

Fiind tânăr şi uitându-mă la meciuri, să ajungă să cunosc în anumite împrejurări campioni mondiali e... şi din 82', tu (n.r. Răducioiu) ai jucat cu ei, e altceva”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

După ce a încheiat pe locul doi grupa de calificare la Mondial, în urma Elveţiei, Italia a fost eliminată în semifinalele barajului, de Macedonia de Nord. În finala barajului ar fi dat peste Portugalia.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare