Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai scump transfer din istoria Rapidului? Dan Şucu îi face pe suporteri să viseze: ”Bani există”

Cel mai scump transfer din istoria Rapidului? Dan Şucu îi face pe suporteri să viseze: ”Bani există”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu s-a arătat deschis pentru a discuta despre ceea ce ar putea însemna cel mai scump transfer din istoria Rapidului.

Venirea lui Dan Şucu în acţionariatul Rapidului, în vară, a aprins speranţele fanilor, care speră acum la investiţii serioase în echipă. Şi Dan Şucu pare dispus să le facă.

Omul de afaceri n-a negat că este dispus să plătească foarte mulţi bani pentru transferul unui jucător, care această investiţie are justificare.

Urmează cel mai scump transfer din istoria Rapidului? Ce spune Dan Şucu

Vineri, Gigi Becali a oferit o declaraţie interpretabilă atunci când a fost întrebat dacă-l lasă pe Florinel Coman la Rapid.

Patronul FCSB a afirmat că ar putea discuta despre un astfel de transfer dacă-l va suna direct Dan Şucu, pe care l-a avut partener într-o afacere încheiată recent. Ulterior, Gigi Becali a subliniat că nu l-ar lăsa pe Florinel Coman la Rapid sau la Farul.

Întrebat dacă este dispus să plătească pentru un jucător precum Florinel Coman, Dan Şucu n-a exclus această variantă.

Acţionarul Rapidului susţine că este pregătit să plătească o sumă importantă, peste nivelul Ligii 1, pentru un jucător de talia lui Florinel Coman sau Denis Alibec.

”Bani există, din punctul nostru de vedere. (Chiar şi pentru un astfel de jucători?) Există orice fel de ban pentru o oportunitate care justifică. (Cristiano Ronaldo, că e liber) Care justifică... (n.r. zâmbeşte)”, a spus Dan Şucu.

Având în vedere pretenţiile financiare pe care Gigi Becali le are atunci când vinde un jucător, un eventual transfer al lui Florinel Coman la Rapid s-ar putea transforma uşor în cel mai scump jucător cumpărat vreodată de giuleşteni.

În acest moment, recordul este împărţit de transferurile lui Juliano Spadacio, Urko Pardo şi Ionuţ Mazilu, pentru care Rapid a plătit câte 1,5 milioane de euro pentru fiecare.

Florinel Coman este cel mai scump transfer făcut vreodată de FCSB, după ce Gigi Becali a achitat nu mai puţin 3 milioane de euro pentru aducerea lui de la Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare