Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E enervant!”. Neymar, prima reacţie după accidentare. Ce a transmis superstarul brazilian: ”Unul dintre cele mai dificile momente din carieră”

”E enervant!”. Neymar, prima reacţie după accidentare. Ce a transmis superstarul brazilian: ”Unul dintre cele mai dificile momente din carieră”

Cupa Mondială

Comentarii

Neymar (30 de ani) a ieşit accidentat în partida dintre Brazilia şi Serbia. Superstarul sud-american a primit veşti rele. S-a accidentat la gleznă şi nu va mai putea să evolueze în faza grupelor la competiţia din Qatar. Acesta a oferit şi prima reacţie.

Brazilia a trecut de Serbia, scor 2-0, la debutul în Cupa Mondială. Richarlison a fost vedeta naţionalei lui Tite, dar Neymar le dă din nou emoţii fanilor ”Selecao”.

La fel ca în 2014 şi 2018, vedeta braziliană s-a accidentat în timpul turneului final. De această dată a ieşit pe finalul meciului cu Serbia.

Medicul naţionalei Braziliei, Rodrigo Lasmar, a anunţat că Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă, ceea ce înseamnă că acesta va lipsi la ultimele meciuri din grupă, respectiv la cele cu Elveţia (28 noiembrie) şi Camerun (2 decembrie).

Neymar, mesaj emoţionat pentru fanii Braziliei: ”Unul dintre cele mai dificile momente din carieră”

Neymar a oferit şi el prima reacţie după accidentare, subliniind că este unul dintre cele mai dificile momente din cariera sa.

"Mândria şi dragostea pe care le simt când port acest tricou sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar fi dat şansa să aleg ţara în care mă nasc, ar fi fost Brazilia.

Nimic din viaţa mea nu a fost primit gratis sau obţinut uşor, a trebuit să alerg după visurile şi ţelurile mele. Nu am dorit răul nimănui, ci doar să-i ajut pe cei care au nevoie.

Astăzi resimt unul dintre cele mai dificile momente din cariera mea. Şi, din nou, în timpul unei Cupe Mondiale.

Da, sunt accidentat, e enervant, mă va durea, dar sunt sigur că voi avea şansa de a reveni şi de a-mi ajuta ţara.

Să mă doboare aşa un duşman? Niciodată! Sunt fiul lui Dumnezeu, iar credinţa mea este nemărginită", a scris Neymar, în mediul online.

Selecţionerul Tite a dat asigurări că Neymar va reveni odată cu fazele eliminatorii. Brazilia este lider în grupa G, din care mai fac parte Elveţia, Camerun şi Serbia.

Ultimul Campionat Mondial câştigat de Brazilia datează din urmă cu 20 de ani. La ediţia din 2002, Ronaldo Nazario a adus cea de-a cincea Cupă Mondială pentru ”Selecao”.

Afla mai multe despre: neymarcm 2022 

viewscnt
Articole similare