Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, gata să accepte "compromisul" făcut la FCSB şi la alte echipe: "Ce să fac?"

EXCLUSIV | Nicolae Dică, gata să accepte "compromisul" făcut la FCSB şi la alte echipe: "Ce să fac?"

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani), fostul antrenor de la FCSB, a spus la Orange Sport că va accepta şi la alte echipe "compromisul" pe care l-a făcut la formaţia roş-albastră, acela că a acceptat ca oameni angajaţi deja la club să facă parte din stafful său.

Când a acceptat să fie din nou antrenorul FCSB, Nicolae Dică a acceptat, pe lângă oamenii din stafful său, să colaboreze şi cu oameni pe care "roş-albaştri" îi aveau deja angajaţi, Marius Popa, Thomas Neubert şi Mihai Pintilii, cu care şi-a aruncat săgeţi după ce a plecat.

EXCLUSIV | Nicolae Dică, gata să accepte "compromisul" făcut la FCSB şi la alte echipe: "Ce să fac?"

După plecarea de la FCSB, Nicolae Dică şi Mihai Pintilii şi-au aruncat "săgeţi" şi s-au acuzat reciproc de diferite lucruri, dar "Nic" e gata să accepte să lucreze - şi la alte echipe - cu oameni angajaţi deja la club. Dică va merge, la orice echipă, cu stafful său, Viorel Tănase şi George Cotigă, dar va accepta şi "oameni ai clubului".

"(n.r. - De acum încolo, unde te vei duce, vei pune condiţie să vii doar cu stafful tău?) Am mai spus-o, e foarte greu să mergi în anumite locuri şi să spui merg cu stafful meu. Da, îmi doresc să merg cu stafful meu şi să rămână şi cei care sunt în club. Nu poţi să ... Nu sunt genul de om care să merg undeva, să dau oamenii afară, pentru că antrenorul stă 5, 7 luni, un an şi după pleacă. Cel care a fost acolo în club, ce să facă? Să mă duc eu să-l dau afară, să-i iau pâinea de la gura familiei? N-am făcut-o şi nici n-o să o fac, să dau eu oamenii afară", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Nicolae Dică a fost antrenorul FCSB în două mandate, primul din iulie 2017 până în decembrie 2018, iar al doilea pentru doar trei luni, iulie - noiembrie 2022.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbcompromisechipeliga 1dica 

viewscnt
Articole similare