Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem forţaţi să vindem”. Despărţiri anunţate de Gică Popescu la Farul: ”Avem un deficit bugetar”. Cine sunt cei mai ”vânaţi” fotbalişti | EXCLUSIV

”Suntem forţaţi să vindem”. Despărţiri anunţate de Gică Popescu la Farul: ”Avem un deficit bugetar”. Cine sunt cei mai ”vânaţi” fotbalişti | EXCLUSIVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Gică Popescu a recunoscut că Farul Constanţa este forţată să renunţe la mai mulţi jucători de valoare în următoarele perioade de mercato, pentru a acoperi deficitul bugetar. Preşedintele clubului a dezvăluit şi numele celor mai ”vânaţi” fotbalişti de pe litoral.

Deşi se află în prezent pe primul loc al Superligii, Farul Constanţa încă nu a ajuns în punctul în care să fie sustenbail, în care să producă destui bani încât să nu îşi depăşească bugetul.

Pentru a acoperi din cheltuieli, Gică Hagi este nevoit an de an să renunţe la jucători de valoare din echipa sa, iar perioada imediat următoare nu va fi diferită pentru dobrogeni.

Până ca noul stadion să fie gata şi să mai aducă o infuzie de capital Farului, liderul Superligii va trebui să mai vândă din fotbaliştii bine cotaţi din lot.

Gică Popescu a recunoscut că, deocamdată, strategia clubului pe piaţa transferurilor nu are cum să fie diferită şi a dezvăluit că Denis Alibec şi Alexi Pitu sunt cei mai ”vânaţi” fotbalişti ai Farului.

Farul, forţată să renunţe la mai mulţi jucători de valoare

Avem un deficit bugetar pe care îl acoperim an de an din vânzări de jucători. Noi suntem forţaţi să vindem jucători, pentru că altfel nu ne putem acoperi bugetul.

Atunci când jucătorii noştri sunt ofertaţi de cluburi din afară, este o bucurie pentru noi, lăsând la o parte partea finaciară, faptul că se uită la jucătorii noştri, înseamnă că apreciază calitatea lor şi ceea ce facem la Constanţa.

Orice jucător, atunci când primeşte o ofertă... o analizăm, ne uităm spre interesul jucătorului pentru a merge la mai bine, apoi şi la avantajele noastre financiare.

Deocamdată, nu avem oferte pentru jucătorii noştri sau nu avem oferte concrete. Discuţii vor fi întotdeauna, sunt permanent la Farul oferte pentru jucători, le aşteptăm şi, când vin, le analizăm.

Când joacă bine jucătorii, sunt ofertaţi. Alibec a făcut, până acum, un sezon excepţional, cu o poftă de joc pe care nu am văzut-o la el în trecut, disponibil la un efort într-o manieră excepţională.

Pitu este în cel mai bun moment al carierei sale, pentru că până acum juca bine, dar nu marca. Acum reuşeşte să şi marcheze, este un pasator expecţional. E normal să se vorbească despre el”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare