Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce crede în mintea lui?”. Victor Piţurcă, discurs devastator la adresa lui Edi Iordănescu: ”Nu am văzut nimic deosebit, din contră” | EXCLUSIV

”Ce crede în mintea lui?”. Victor Piţurcă, discurs devastator la adresa lui Edi Iordănescu: ”Nu am văzut nimic deosebit, din contră” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Piţurcă a ţinut un discurs dur la adresa selecţionerului Edi Iordănescu şi naţionalei României, prin care critica prestaţiile selecţionatei noastre sub comanda fostului antrenor de la CFR Cluj şi FCSB, dar şi discursul său.

Trasă într-o grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, România ar trebui să aibă şanse mari să se califice la Euro 2024, în contextul în care primele două clasate din grupă ajung direct la turneu.

Implicit, ”tricolorii” au ajuns să se lupte cu Kosovo şi Israel pentru calificarea la un turneu final şi să aibă emoţii că vor reuşi să ajungă să obţină accederea.

Prezent la Cupa Mondială din Qatar pentru a o urmări pe Elveţia, Edi Iordănescu a afirmat, la revenirea în ţară, că România nu are mari şanse de a se bate pentru primul loc.

Declaraţia selecţionerului l-a scos din minţi pe Piţurcă, care, într-un interviu cu Orange Sport, a ţinut un discurs devastator la adresa tânărului selecţioner şi naţionalei pe care o pregăteşte.

Victor Piţurcă, discurs devastator la adresa lui Edi Iordănescu

Nu am văzut nimic deosebit (n.r. la naţionala lui Edi Iordănescu), absolut nimic, din contră. Nu văd jucătorii că joacă cu ambiţia jucătorilor argentinieni.

Argentinianul e născut să joace aşa, au un fotbal spectaculos, dar când intră în teren... luptă pe viaţă şi pe moarte.

Au venit antrenori tineri, fără experienţă. Mă refer la nivelul ăsta, la echipele de club au lucrat şi e cu totul altceva. La un eşec, semi eşec, au găsit de cuviinţă să schimbe configurarea echipei.

Poate au greşit la primul meci, au gândit că e nevoie de alţi jucători şi de aici s-a derulat lucrul ăsta, din care naţionala a avut numai de pierdut.

(n.r. Edi, când s-a întors din Qatar, a zis că e greu să ne luptăm pentru primul loc) El trebuia să spună din prima acest lucru, nu când s-a întors din Qatar.

Ce crede el în mintea lui? Că Elveţia e o echipă mai slabă decât a văzut-o el acum la turneu?  Elveţia e o echipă puternică, bună, dar nici una de care să îţi fie teamă, frică. Nu e nici Brazilia, nu e nici Franţa, nici Argentina, să fie foarte clar.

E o echipă de valoare medie, dacă e să o comparăm cu aceste mari puteri, pentru noi e clar că e o echipă foarte bună, pentru că noi nu mai putem învinge nici echipe mult mai mici ca Elveţia”, a declarat Victor Piţurcă, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare