Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Chivu, ofertat să plece de la Inter: ”O mişcare foarte bună”. Ce răspuns a dat fostul căpitan al României: ”Am stat de vorbă cu el” | EXCLUSIV

Cristi Chivu, ofertat să plece de la Inter: ”O mişcare foarte bună”. Ce răspuns a dat fostul căpitan al României: ”Am stat de vorbă cu el” | EXCLUSIV

Inter Milano

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Piţurcă a dezvăluit că a vorbit recent cu Cristi Chivu, care fusese ofertat să plece de la Inter Primavera. Fostul selecţioner a divulgat răspunsul dat de fostul căpitan al României şi a numit decizia sa o ”mişcare foarte, foarte bună”.

Unul dintre cei mai fotbalişti români nu doar din generaţia sa, ci din întreagea istorie, Cristi Chivu s-a tot depărtat cu timpul de fotbalul nostru, din păcate.

Fostul căpitan al României a rămas în Italia şi după retragere şi, în ciuda dorinţelor una de a îl vedea pe acesta în fruntea FRF, Chivu are şanse minime de a mai lucra vreodată în România.

După ce a luat-o pe drumul antrenoratului, fostul fundaş central a pregătit toate echipele de juniori ale lui Inter, iar, în prezent, ocupă banca tehnică a formaţiei primavera a italienilor, ultimul nivel de vârstă înainte de seniori.

Când presa din Italia specula că Simeone Inzaghi urmează să fie demis din pricina rezultatelor modeste, se zvonea că prima variantă pentru înlocuirea sa este chiar Cristi Chivu.

”Am stat de vorbă cu el. O mişcare foarte, foarte bună”

Între timp, Inzaghi a reuşit să redreseze corabia, dar fostul căpitan al României nu a dus lipsă de oferte din alte părţi, a dezvăluit Victor Piţurcă.

Fostul selecţioner a vorbit recent cu Chivu şi a aflat că acesta a refuzat mai multe propuneri pentru a continua alături de juniorii lui Inter, decizie numită de Piţurcă ”mişcare foarte, foarte bună”.

Chiar dacă nu a făcut pasul încă la seniori, la 42 de ani, Cristi Chivu mai are destul timp să îşi facă un nume în antrenorat, iar Victor Piţurcă îi prevede un viitor strălucit acestuia.

”(n.r. din generaţia dumneavoastră, ce jucători credeaţi că vor deveni antrenori?) Cristi Chivu, am avut şi am mare încredere că va ajunge un antrenor mare, mai ales că antrenează în Italia.

A avut câteva oferte, am stat de vorbă cu el. Nu a vrut, a vrut să rămână în continuare aici (n.r. la Inter Primavera), ceea ce mi se pare o mişcare foarte, foarte bună.

Am încredere că va ajunge antrenor mare”, a declarat Victor Piţurcă, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi chivu 

viewscnt
Articole similare