Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un jucător extraordinar”. Angelescu şi Niculae au anunţat două noi transferuri la Rapid! Discuţiile, dezvăluite: ”Aţi auzit ceva?”

”Un jucător extraordinar”. Angelescu şi Niculae au anunţat două noi transferuri la Rapid! Discuţiile, dezvăluite: ”Aţi auzit ceva?”galerie foto

Rapid

Comentarii

Vineri, Rapid a inaugurat oficial noul fan shop de la stadion, iar conducerea clubului a vorbit despre planurile imediate de viitor. Victor Angelescu şi Daniel Niculae au anunţat două noi transferuri la Rapid, dezvăluind discuţiile care urmează să aibă loc.

Rapid a încheiat prima jumătate a primului sezon după venirea lui Dan Şucu la club pe poziţia a patra în campionat, la egalitate de puncte, 38, cu ocupantele locurilor trei şi cinci, FCSB şi Universitatea Craiova.

Deocamdată, obiectivul giuleştenilor rămâne calificarea în play-off, chiar dacă, după primele etape, fanii aveau speranţe că echipa ar putea cuceri titlul în anul în care împlineşte 100 de ani.

Adi Mutu a anunţat că plănuieşte să renunţe la mai mulţi jucători şi le-a dezvăluit numele acestora, iar conducerea clubului a confirmat că există planuri pentru a îi înlocui.

Două noi transferuri la Rapid

La inaugurarea fan shop-ului, Daniel Niculae şi Victor Angelescu au fost întrebaţi despre transferuri, iar finanţatorul a anunţat că doi jucători urmează să se alăture echipei în această iarnă.

Angelescu a dezvăluit că discuţii urmează să se ţină între el, Dan Şucu, Daniel Niculae şi Adi Mutu pentru a decide ce ”ţinte” să fie aduse în Giuleşti.

”(n.r. după sărbători vom găsi la fan shop tricourile jucătorilor de pe lista de transferuri?) Să ştiţi că avem şi tricouri pe care puteţi să le personalizaţi aici, durează maxim 20 de minute, vine jucătorul, i-am pus numele pe spate, şedinţa foto...”, a spus Daniel Niculae.

Bugetul îl avem de la începutul anului stabilit şi o să facem ce putem să aducem unul-doi jucători, aşa cum am spus. (n.r. nu s-a mai modificat bugetul?) Preconizăm că o să fim sus.

Îl avem, e ok, suntem în el şi, repet, o să aducem probabil în jur de doi jucători. Lucrăm cu Nico. (n.r. când?) Când? În perioada asta de transferuri, vedem când putem.

Ideea este că vorbim şi eu, şi Daniel, şi domnul Şucu, şi Adi şi stabilim. Clubul... nu poate să stabilească unul dintre noi. Clubul a stabilit împreună cu Adi că atât ne dorim.

Vedem ce se mai întâmplă, poate pleacă cineva. (n.r. din ţară sau din străinătate?) Asta nu putem să spunem”, a adăugat Victor Angelescu.

”Un jucător cu calităţi extraordinare”

Apoi, cei doi au fost întrebaţi despre posibilul transfer al lui Gicu Grozav, iar Daniel Niculae a intervenit şi a dat de înţeles că fotbalistul rivalei, care este căsătorit cu o handbalistă care joacă pentru Rapid, ar putea fi de interes.

Aţi auzit ceva? Mi-a fost coleg la echipa naţională, un jucător foarte important, cu nişte execuţii extraordinare, dar... s-ar reîntregi familia Grozav, dar vom vedea.

E un jucător cu calităţi extraordinare, ar aduce un plus la orice echipă, dar nu s-a pus momentan problema... să vă putem da un nume de jucător”, a completat Daniel Niculae.

Pe lista de transferuri a echipei din Giuleşti s-ar mai afla Arnold Garita şi Vlad Dragomir.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare