Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare la nivel înalt! Adi Mutu îl doreşte pe cel mai în formă fotbalist al Petrolului. Acesta nu ar spune ”nu” unei mutări la rivalii de la Rapid

Trădare la nivel înalt! Adi Mutu îl doreşte pe cel mai în formă fotbalist al Petrolului. Acesta nu ar spune ”nu” unei mutări la rivalii de la Rapid

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (43 de ani) a anunţat că Rapid se va despărţi în perioada următoare de câţiva jucători. Prin urmare, are nevoie de noi jucători care să le ia locul celor vechi, iar printre aceştia s-ar număra şi unul de la rivalii de la Petrolul.

Rapid a încheiat anul 2022 pe locul patru, cu 38 de puncte, după un egal scos în ultima clipă cu UTA, la Arad, scor 1-1.

În etapa precedentă însă, formaţia giuleşteană a obţinut o victorie dulce în ”Primvs derby”, cu Petrolul, scor 3-1, într-un duel în care Marco Dugandzic a fost eroul giuleştenilor.

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Adi Mutu a anunţat că va renunţa la trei jucători. Acesta a transmis că, odată cu noul an, nu va mai conta pe serviciile fotbaliştilor Vojtus, Marzouk şi Dussaut.

Trădare la nivel înalt! Adi Mutu îl doreşte pe cel mai în formă fotbalist al Petrolului. Acesta nu ar spune ”nu” unei mutări la rivalii de la Rapid

Astfel, este nevoie de întăriri la echipă pentru a acoperi viitoarele plecări, iar antrenorul giuleştenilor a pus ochii pe unul dintre jucătorii remarcaţi în acest sezon.

Este vorba despre Gicu Grozav, conform Gsp, care a impresionat la Petrolul Ploieşti, formaţie la care a ajuns în vara acestui an de la maghiarii de la MTK Budapesta.

Atacantul lateral a făcut unul dintre cele mai bune sezoane ale sale. A jucat 20 de meciuri în Superligă şi a marcat şase goluri, inclusiv în înfrângerea suferită în faţa giuleştenilor.

Unul dintre cărţile pe care mizează Rapid pentru a-l convinge pe Grozav să semneze este soţia acestuia. Sorina Grozav, în vârstă 23 de ani, este jucătoare la echipa de handbal feminin a clubului giuleştean.

În cazul în care posibilul transfer s-ar realiza, Gicu Grozav ar ajuta şi clubul Petrolul, care traversează o perioadă dificilă cauzată de problemele financiare.

La momentul actual, Grozav este cotat la 400.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Ca jucător, Mutu a petrecut o scurtă perioadă şi la Petrolul, între ianuarie şi septembrie 2014.

Anunţul lui Mutu despre viitoarele schimbări din lotul Rapidului

”Am anuntat trei jucători că nu intră în planurile mele pentru anul viitor. Au fost foarte puţin prezenţi anul acesta: Vojtus, Marzouk şi Dussaut.

Am luat deciziile şi forţat de împrejurări, pentru că Dussaut şi Marzouk au fost puţin cu noi, Vojtus nu m-a mulţumit. Am preferat să-i anunţ acum ca să aibă şi ei timp pentru ce a mai rămas din acest sezon.

Nu e uşor să joci cu presiunea publicului, a rezultatelor. A contat şi cartonaşul roşu luat de Vojtus în Cupă. La Rapid avem nevoie de jucători care ştiu să joace cu presiune. Nu sunt supărat pe ei, sunt doar nişte alegeri. Chiar dacă nu îmi plac, trebuie să le iau”, afirma Mutu, după victoria cu Petrolul.

Afla mai multe despre: rapidpetrolulgrozav 

viewscnt
Articole similare