Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sărbători triste pentru sportivii de la CSA Steaua! Fotbaliştii sunt cu banii la zi, dar celelalte secţii au probleme uriaşe cu banii

Sărbători triste pentru sportivii de la CSA Steaua! Fotbaliştii sunt cu banii la zi, dar celelalte secţii au probleme uriaşe cu banii

Steaua

Comentarii

CSA Steaua o duce bine financiar cu echipa de fotbal, dar sunt probleme foarte mari cu banii la celelalte secţii ale clubului.

Sărbători triste pentru sportivii de la CSA Steaua! Fotbaliştii sunt cu banii la zi, dar celelalte secţii au probleme uriaşe cu banii

Echipa pregătită de Daniel Opriţa se află într-un moment foarte bun. Nu sunt întârzieri salariale, iar acest aspect se reflectă şi în prestaţiile jucătorilor, care au dus formaţia roş-albastră pe primul loc în Liga 2.

Deşi nu are drept de promovare în prima divizie, din cauza Legii Sportului, elevii lui Opriţa încheie anul lideri în eşalonul secund (31 de puncte), cu două puncte mai mult decât Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi (31 de puncte).

Dacă echipa de fotbal a CSA Steaua nu are probleme cu banii, celelalte secţii sportive din cadrul clubului se confruntă cu probleme financiare complexe.

Sportivii, antrenorii şi alţi angajaţi ai Armatei au restanţe salariale de până la trei luni de zile, iar disperarea acestora este din ce în ce mai mare, conform ProSport, mai ales în pragul sărbătorilor de iarnă.

O parte din bugetul CSA Steaua era destinat şi pentru un cantomanent de două săptămâni al secţiei de fotbal în Antalya, Turcia, la începutul anului 2022, în perioada 2-16 februarie. Mai exact, ar fi fost alocaţi peste 40.000 de euro, dar echipa nu a mai făcut deplasarea în acea perioadă.

Chiar şi aşa, bugetul Clubului Sportiv al Armatei a fost afectat, iar problemele financiare pentru celelalte secţii sportive persistă în această perioadă, astfel că este de aşteptat ca sportivii să nu aibă parte de cel mai fericit şi liniştit final de an.

Printre sportivii şi secţiile sportive din cadrul CSA Steaua cu performanţe remarcabile în anul 2022 sunt:

  • Vlad Stancu (nataţie), dublu campion şi dublu vicecampion european, precum şi o medalie de argint şi două de bronz la Campionatul Mondial
  • Cătălin Chirilă (kaiak canoe), campion mondial şi european la proba de 1.000 m, vicecampion mondial şi medalie de bronz la campionatul european la proba de 500 m
  • echipa de polo masculin, campioană naţională şi câştigătoarea Cupei României
  • Simona Radiş (canotaj), dublă campioană mondială la probele 8+1 şi dublu vâsle şi dublă campioană europeană la aceleaşi probe în competiţiile din 2022

Helmut Duckadam critică dur proiectul de la Steaua: ”CSA nu are tradiţie nici ca Dejul”

”Tot proiectul e o dezamăgire. A fost făcut fără cap. Şi fără coadă. S-a mers pe <<hei-rup, să îi facem in ciudă lui Gigi Becali, facem echipă, investim>>.

CSA nu are tradiţie, degeaba ne supărăm . Nu are tradiţie nici macar ca... Dejul, să spun . E echipa oraşului, în divizia B, în divizia C, acolo este oraşul, lângă acea echipă.

CSA, în afară de Peluza Sud, nu are suporteri, pentru că nu are o tradiţie în spate”, declara Duckadam, cu ceva timp în urmă, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: steauacsa steaua 

viewscnt
Articole similare