Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îţi dai seama cât de concentrat a fost în astea 43 de meciuri de nu a dat niciun gol”. Fotbalistul apărat de Stoican, luat peste picior de Panduru | EXCLUSIV

”Îţi dai seama cât de concentrat a fost în astea 43 de meciuri de nu a dat niciun gol”. Fotbalistul apărat de Stoican, luat peste picior de Panduru | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună în ultimul meci al său din 2022, după ce a învins-o pe FC Botoşani, scor 1-0. În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru l-a luat peste picior pe fotbalistul apărat de Flavius Stoican la flash-interviu.

Pentru a treia oară în luna decembrie, FC Botoşani a înfruntat-o pe FCSB şi a fost învinsă, pierzând de două ori în campionat şi o dată în Cupa României împotriva vicecampioanei.

În ultimul meci din 2022 pentru cele două echipe, roş-albaştrii s-au impus cu 1-0, graţie unui gol marcat pe final de meci de Florinel Coman, dar soarta partidei putea fi alta.

În minutul 24, cât scorul era 0-0, Andrei Dragu i-a pasat perfect lui Cyril Zabou, care a rămas singur cu portarul, dar s-a precipitat şi nu a reuşit să reia spre poartă.

Flavius Stoica l-a apărat pe jucătorul său şi a pus ratarea pe seama unei lipse de concentrare.

Un meci bun pentru privitori, dar pentru noi a fost dezamăgitor. Am avut şi noi momentele noastre bune, ne-am creat ocazii. Ce pot spune e că trebuie să fim mult mai concentraţi în faţa porţii.

A fost acea fază cu Zabou, care dacă era mai atent putea să marcheze un gol. Pe faza defensivă am avut un joc bun, nu au avut multe ocazii cei de la FCSB”, a explicat Flavius Stoican.

”Îţi dai seama cât de concentrat a fost în astea 43 de meciuri de nu a dat niciun gol”

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, Basarab Panduru l-a luat peste picior pe mijlocaşul ofensiv care nu a marcat niciun gol în ultimele trei sezoane, în 50 de meciuri.

E o ocazie mare, pasă frumoasă a lui Dragu, da, are dreptate Stoican, că dacă era mai concentrat putea să marcheze.

Ne-am uitat şi, în ultimele trei sezoane, la trei echipe, două echipe şi Botoşani, în 43 de jocuri (n.r. 43 de meciuri în campionat, 50 mîn toate competiţiile), câte goluri crezi că a marcat, concentrat fiind în celelalte jocuri, acum cred că l-a prins neconcentrat?

(n.r. trebuie să fi dat două-trei goluri) Trebuie să fi dat exact goluri, doar dacă nu au greşit ăştia, poate nu i-au trecut golurile pe Flashscore.

Dar îţi dai seama cât de concentrat a fost în astea 43 de meciuri de nu a dat niciun gol”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cyril zabou 

viewscnt
Articole similare