Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şase jucători, OUT de la FCSB după victoria chinuită cu Botoşani! Gigi Becali a confirmat despărţirea de unul dintre fotbaliştii de bază: ”Negociază să plece”

Şase jucători, OUT de la FCSB după victoria chinuită cu Botoşani! Gigi Becali a confirmat despărţirea de unul dintre fotbaliştii de bază: ”Negociază să plece”

FCSB

Comentarii

După ce a adus 12 jucători noi la echipă în vară, unul dintre care, Vadim Raţă, a şi plecat între timp, Gigi Becali se pregăteşte să mai renunţe la şase fotbalişti, majoritatea dintre care nu au dat randamentul dorit de patron.

Luni seara, în penultimul meci din Superligă din acest an, FCSB a reuşit să obţină o victorie la limită cu FC Botoşani, scor 1-0, graţie unui gol marcat de Florinel Coman, introdus de pe bancă.

Discursul de după meci al lui ”Mbappe de România” l-a făcut pe Basarab Panduru să sugereze că acesta doreşte să plece de la FCSB, dar patronul nu este dispus să renunţe la el dacă nu îşi recupereză banii.

Totuşi, Gigi Becali a anunţat deja mai multe plecări de la FCSB, printre fotbaliştii vizaţi numărându-se patru nou-veniţi, care de abia sosiseră la Bucureşti în urmă cu un an şi jumătate.

Finanţatorul vicecampioanei a anunţat deja că plănuieşte să se despartă de Marco Dulca, Radu Boboc şi Rachid Bouhenna, în timp ce MM Stoica a confirmat că Alexandru Musi va fi împrumutat.

Şase jucători, OUT de la FCSB după victoria chinuită cu Botoşani

În plus, în urma victoriei chinuite cu FC Botoşani, Becali a dezvăluit că Edjouma va pleca de la FCSB, atât timp cât se va înţelege din punct de vedere financiar cu maghiarii, în timp ce Bogdan Rusu este aşteptat înapoi la Mioveni.

Poate să plece Edjouma, dacă primesc banii pe el, dacă se înţelege la salariu, pentru că am înţeles că el negociază să plece acolo. Din cei care au jucat în primul 11 nu mai are nimeni (n.r. ofertă), în afară de Rusu, dar şi el şi-a făcut treaba.

Rusu şi-a făcut treaba la calificarea în cupele europene, pentru mine contează aceste detalii. Nu eşti extraordinar, dar măcar să contezi în unele meciuri importante.

Eu sunt mulţumit de Rusu, n-am nimic să-i reproşez. Eu văd lucrurile bune, dar să fie şi câteva lucruri bune”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Transferat de la FC Botoşani în urmă cu aproape un an, Malcom Edjouma a devenit cu timpul om de bază la FCSB şi a însumat 40 de apariţii, şapte goluri şi patru pase decisive în tricoul roş-albastru.

Şi Omrani ar dori să plece de la FCSB, dar situaţia sa încă este incertă.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare