Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, la o altă echipă din 2023? Panduru "l-a citit" după ce l-a auzit la ultimul interviu: "Cred că asta vrea" | EXCLUSIV

Florinel Coman, la o altă echipă din 2023? Panduru "l-a citit" după ce l-a auzit la ultimul interviu: "Cred că asta vrea" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Nicolae Dică, au analizat situaţia lui Florinel Coman, care ia în calcul plecarea de la FCSB, dar condiţia lui Gigi Becali e greu de îndeplinit.

Basarab Panduru ştie ce vrea să facă Florinel Coman

FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, în penultimul meci al etapei a XXI-a din Superligă. Golul a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 78.

La finalul partidei, Florinel Coman a recunoscut că i-a cerut lui Gigi Becali un document prin care să fie lăsat să plece de la FCSB. Finanţatorul cere trei milioane de euro în schimbul lui "Mbappe", iar dacă această condiţie va fi îndeplinită îl va lăsa să părăsească echipa. 

După ce l-a auzit pe Florinel Coman în interviul "la cald" de după victoria cu FC Botoşani, Basarab Panduru a spus că fotbalistul îşi doreşte să plece şi a găsit o metodă prin care o echipă l-ar putea lua de la FCSB. 

"Cred că vrea, doar că-l sperie sumele alea de pe hârtie. Nu cred că se aştepta la trei milioane, dar din ce zice nu cred că are vreo ofertă. Pe Coman aş da ceva după ce mi l-ar da şase luni împrumut, ca să văd dacă face faţă. Fac propunerea după, da. Coman a cerut foaie că vrea să plece, a vorbit cu Gigi Becali. 

Mi s-a părut la un moment dat că e talentat, că poate face ceva, dar în momentul de faţă e într-o situaţie complicată", a declarat expertul Orange Sport. 

Situaţia atacantului de la FCSB a fost comentată şi de fostul său antrenor, Nicolae Dică. 

"Îmi pare rău pentru Coman, că atunci când am venit eu a devenit căpitan, a marcat în Europa, a avut evoluţii bune. A avut o cădere acum, dar chiar şi acum cu CFR a avut ocazii, azi a marcat, a câştigat echipa, iar acest rezultat e şi meritul lui Coman. 

Coman ştiu că are soţie, copil, e familist. Eu am spus că se antrena, nu ştiu ce făcea în afara terenului", a spus expertul Orange Sport. 

Imediat după FCSB - FC Botoşani 1-0, Florinel Coman l-a luat peste picior pe Gigi Becali cu replica dată

Ce a spus Florinel Coman despre plecarea de la FCSB

"Sunt sub contract cu FCSB, mă voi prezenta la vizita medicală şi voi merge în cantonament. Nu am spus încă ultimul cuvânt. Da (n.r.- a primit confirmarea că poate pleca pentru 3 milioane de euro). Nimic, am discutat cu dânsul (n.r.- Gigi Becali), ce v-a spus, aia a fost discuţia, nimic mai mult. Nu am discutat cu nimeni, dar o voi face. E normal", a declarat Florinel Coman, imediat după FCSB - FC Botoşani 1-0. 

Afla mai multe despre: florinel comanbasarab pandurunicolae dicafcsb fc botosani 1-0 

viewscnt
Articole similare