Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Controversă cu celebrul Salt Bae! L-a tras de mână pe Messi, care a părut că-l ignoră, apoi a încălcat o regulă de aur a FIFA: "Penibil / I-a spus 'nu' de două ori" | VIDEO

Controversă cu celebrul Salt Bae! L-a tras de mână pe Messi, care a părut că-l ignoră, apoi a încălcat o regulă de aur a FIFA: "Penibil / I-a spus 'nu' de două ori" | VIDEOgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Salt Bae, pe numele real Nusret Gokce, care deţine un lanţ de restaurante de lux, a ajuns ţinta criticilor, după apariţia sa de la finalul Cupei Mondiale din Qatar.

Salt Bae, pus la zid pentru imaginile cu el şi Messi 

Celebrului chef i-au trecut pragul în restaurantele sale nenumărate vedete din fotbal şi din alte domenii, după ce în ultimii ani a devenit popular. 

Turcul nu a lipsit de la finala Cupei Mondiale din Qatar. Argentina a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

La finalul duelului, Messi a fost în centrul atenţiei, iar printre cei interesaţi să facă o poză cu el a fost şi Salt Bae, care a stârnit controverse pe reţele de socializare. 

Cunoscutul chef a reuşit să pătrundă pe teren în întreaga euforie şi s-a îndreptat către Messi, care a celebrat momentul titlului mondial alături de familie, prieteni şi colegi. 

Salt Bae n-a dorit să rateze momentul, a apărut lângă fotbalist, iar imaginile redau un moment mai degrabă ciudat. 

În imagini, Messi, care l-a remarcat, nu pare încântat după ce Salt Bae a comunicat cu el, iar turcul l-a tras apoi de braţul stâng, probabil dorind un selfie cu celebrul argentinian.

Totuşi, Nusret Gokce a insistat şi a obţinut o fotografie cu Messi. 

Salt Bae a fost criticat pentru ce a mai reuşit să facă după finalul din Argentina - Franţa

El e acuzat că a încălcat regula FIFA privind trofeul Cupei Mondiale, pe care l-a atins şi cu care s-a fotografiat. 

Conform regulamentului FIFA, "trofeul original al Cupei Mondiale FIFA poate fi atins şi deţinut doar de un grup select de oameni, care include foşti câştigători ai Cupei Mondiale şi şefi de stat”. 

Reacţiile de pe reţelele de socialiare au fost dure. 

  • "Nu ar trebui să atingi Cupa. Nu eşti un campion."
  • "Credeam că doar campionii mondiali pot atinge cupa”
  • "De ce o ţii şi de ce eşti pe teren? Nu ar trebui să fii acolo. Acesta este momentul pentru jucătorii care au muncit din greu şi nu pentru celebrităţi să stea şi să-şi facă selfie-uri pentru propria promovare"
  • „Messi i-a spus lui Salt Bae 'nu' de două ori în timp ce încearca să-şi îmbrăţişeze familia, tipul l-a urmărit şi l-a prins din nou. Ce ticălos”. 

Într-o altă imagine publicată pe Instagram, Salt Bae apare muşcând din medalia lui Franco Armani. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: messi salt baemessisalt baecupa mondialaargentina cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare