Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie aşteptată în masă: decizia luată de Ronaldo după ce rivalul Messi şi Argentina au cucerit Cupa Mondială din Qatar

Reacţie aşteptată în masă: decizia luată de Ronaldo după ce rivalul Messi şi Argentina au cucerit Cupa Mondială din Qatar

Cupa Mondială

Comentarii

Lionel Messi este campion mondial la 35 de ani cu Argentina, iar nume importante din fotbal, dar şi din alte domenii l-au felicitat pe multiplul câştigător al Balonului de Aur. Acum, 780 de milioane de oameni aşteaptă un semn şi din partea lui Cristiano Ronaldo (37 de ani).

Decizia luată de Cristiano Ronaldo după ce Lionel Messi a câştigat Cupa Mondială

Argentina a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

În finala cu Franţa, Lionel Messi a marcat de două ori, iar la final a primit trofeul şi pentru cel mai bun jucător al Cupei Mondiale, la decernarea premiilor individuale

Astfel, Messi şi-a îndeplinit un vis cu echipa naţională, iar legende ale fotbalului, celebrităţi şi fanii au transmis mesaje pe reţelele de socializare de felicitare pentru atacantul lui PSG şi pentru Argentina. 

În schimb, Cristiano Ronaldo s-a înscris pe lista celor care nu au transmis niciun mesaj pe reţelele de socializare. Eliminat cu Portugalia în sfertul de finală cu Maroc, Cristiano Ronaldo a părăsit în lacrimi Cupa Mondială din Qatar. 

În rivalitatea istorică dintre Ronaldo şi Messi, cel din urmă a avut câştig de cauză de această dată, iar portughezul a luat decizia de a rămăne tăcut în spaţiul public. 

Cristiano Ronaldo nu l-a felicitat public pe Lionel Messi, iar reacţia sa e aşteptată cu siguranţă de cei 780 de milioane de urmăritori de pe Facebook, Instagram şi Twitter. 

Înaintea înfrângerii cu Maroc, Cristiano Ronaldo declara: "Chiar dacă voi câştiga Cupa Mondială, asta (n.r. - moştenirea sa) va continua. Unii oameni mă plac mai mult, alţii mai puţin.

Este ca în viaţă, unora le plac blondele, altora le plac brunetele. Întotdeauna a trebuit să arăt ce pot face an de an. Mi-ar plăcea să câştig acest turneu.

Sunt ambiţios, dar dacă îmi spui că nu voi mai câştiga niciun turneu, tot aş fi fericit având în vedere tot ce am câştigat. În cărţile de istorie toate celelalte realizări vor fi acolo. Dar, evident, o Cupă Mondială pe raft nu ar fi rău. Ar fi un vis", spunea Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, într-o fotografie devenită virală înainte de Cupa Mondială

Portughezul Cristiano Ronaldo şi argentinianul Lionel Messi, jucătorii care au dominat lumea fotbalului în ultimul deceniu, au fost fotografiaţi de celebra Annie Leibovitz, într-o reclamă pentru marca Louis Vuitton. Fotografia a devenit virală în social media.

"Victoria este o stare de spirit. Pe lângă tradiţia îndelungată de a crea valizele pentru cele mai râvnite trofee sportive din lume, Louis Vutton celebrează astăzi doi dintre cei mai talentaţi jucători de fotbal", se arată pe Twitter.

Trofeu mondial istoric pentru Argentina

Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

În Qatar, Argentina a detronat Franţa la lovituri de departajare, după ce a fost egalată de francezi de la 2-0 şi 3-2.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldolionel messilionel messi argentinaargentinacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare