Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă Messi nu îşi punea acea mantie, se năştea un conflict diplomatic”. Reacţie dură a unui român care a antrenat în Qatar

”Dacă Messi nu îşi punea acea mantie, se năştea un conflict diplomatic”. Reacţie dură a unui român care a antrenat în Qatar

Cupa Mondială

Comentarii

Ciprian Panait a explicat semnificaţia mantiei, primite de Lionel Messi la ceremonia de premiere, de la Campionatul Mondial din Qatar.

”Dacă Messi nu îşi punea pe umeri acea mantie, era cel mai mare afront adus emirul Qatarului şi se năştea un conflict diplomatic.

Eu, după 6 ani în Arabia Saudită, vreau să vă spun că mantia aceea este purtată numai de clasă conducătoare, numai de oamenii foarte bogaţi, iar când o primeşti înseamnă că faci parte din familia lor, înseamnă că eşti primit în cercul lor”, a declarat Ciprian Panait, pentru Sport.ro

”Este incredibil ce pot spune românii, în necunoştiinţă de cauză”

E o mare formă de respect pe care ţi-o oferă omul respectiv. Când emirul Qatarului îţi oferă acest dar, nu cred că cineva îşi permite să nu primească, dar oamenii neştiutori... nişte comentarii fantastice, e incredibil ce pot spune românii în necunoştinţă de cauză.
 
Să ştiţi de la mine: în Arabia Saudită, în Qatar şi în toate ţările din Golf, cea mai mare onoare pe care ţi-o poate face cineva este să îţi dea acel obiect vestimentar, care e specific numai familiilor regale.
 
Mai mult, merg mai departe cu raţionamentul: Messi e la Paris Saint-Germain, da? Ştiţi cine e patronul lui PSG? Familia regală, reţineţi, nu Nasser Al-Khelaifi. Şi nu cred că se pune problema vreodată ca cineva să comenteze”, a adăugat Panait.
 
Ciprian Panait a pregătit formaţia qatareză Al Kharatiyat, de care s-a despărţit în vara acestui an. În România, Panait a fost antrenor secund la Rapid, Poli Timişoara şi FC Vaslui.
 

Afla mai multe despre: messi,  

viewscnt
Articole similare