Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au acordat premiile individuale! Messi, cel mai bun jucător al Cupei Mondiale. Performanţa lui Mbappe. Enzo Fernandez şi Emiliano Martinez sunt pe listă

S-au acordat premiile individuale! Messi, cel mai bun jucător al Cupei Mondiale. Performanţa lui Mbappe. Enzo Fernandez şi Emiliano Martinez sunt pe listă

Cupa Mondială

Comentarii

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Qatar, duminică seară, la Doha.

Premiile individuale după Cupa Mondială din Qatar

Argentina a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

Este pentru a doua oară când Messi este desemnat cel mai bun jucător al competiţiei, după ce a mai primit acest trofeu şi în 2014, la finala pierdută cu Germania.

Messi a marcat două goluri pentru Argentina în finala cu Franţa şi a transformat şi la loviturile de departajare.

Kylian Mbappe, golgheterul Cupei Mondiale

Atacantul francez Kylian Mbappe a marcat trei goluri în finala de duminică seara, dintre Argentina şi Franţa, şi a devenit golgheterul Cupei Mondiale din Qatar.

Kylian Mbappe s-a clasat pe primul loc în clasamentul golgheterilor Cupei Mondiale, cu opt reuşite, dintre care trei au fost realizate chiar în finală.

Pe locul secund s-a clasat Lionel Messi, cu şapte goluri, două reuşite în ultimul act.

Mbappe a ajuns la 12 goluri marcate la Cupa Mondială, cu alte patru înscrise la ediţia din 2018, din Rusia.

Enzo Fernandez, cel mai bun tânăr jucător. Emiliano Martinez, cel mai bun portar

Jucătorul argentinian Enzo Fernandez a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale din Qatar, în timp ce portarul Emiliano Martinez a fost desemnat portarul competiţiei.

Fernandez şi Martinez au fost premiaţi de Gianni Infantino şi oficiali din Qatar.

Ei au jucat pentru Argentina în finala CM câştigată în faţa Franţei.

Afla mai multe despre: cupa mondialafrantamessiargentinambappe 

viewscnt
Articole similare