Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E şocant ce a făcut". Francezul găsit vinovat în finala Cupei Mondiale: "Cea mai slabă prestaţie pe care am văzut-o la cineva vreodată"

"E şocant ce a făcut". Francezul găsit vinovat în finala Cupei Mondiale: "Cea mai slabă prestaţie pe care am văzut-o la cineva vreodată"

Cupa Mondială

Comentarii

Un titular al Franţei a fost aspru judecat pentru prestaţia din prima repriză a finalei cu Argentina de la Cupa Mondială din Qatar. Stuart Pearce, fost fotbalist important englez, a spus că a văzut "cea mai slabă prestaţie din istorie".

Reacţie dură la adresa unui titular al Franţei, în finala Cupei Mondiale cu Argentina

Finala Cupei Mondiale de fotbal, dintre campioana mondială en titre, Franţa, şi naţionala Argentinei, dublă câştigătoare a trofeului în urmă cu câteva decenii, se dispută pe stadionul Lusail.

Argentina - Franţa e live text pe Orangesport.ro. 

În prima repriză a finalei cu Argentina, Didier Deschamps a luat o decizie drastică. Selecţionerul a operat o dublă schimbare în minutul 41, atunci când i-a pus pe bancă pe titularii Olivier Giroud şi Ousmane Dembele. 

De altfel, fotbalistul Barcelonei a fost criticat pentru ce a făcut pe teren în prima repriză. 

Messi a deschis scorul dintr-un penalty comis de Dembele, care a fost depăşit de Di Maria şi pe care l-a faultat din spate. 

"Dembele are cea mai slabă prestaţie pe care am văzut-o la cineva vreodată”, a spus fostul căpitan al Angliei pentru talkSPORT.

Stuart Pearce a continuat: "A dat penalty-ul şi, probabil, a greşit fiecare pasă pe care a avut-o după aceea. Îmi pare rău pentru el, a dat penalty-ul. Sincer, prestaţia lui a fost şocantă. Deschamps a trebuit să facă ceva acolo (n.r. - la dubla schimbare), ne uitam la un accident de maşină", a adăugat fostul fotbalist englez pentru sursa citată. 

Prima repriză a finalei Cupei Mondiale a fost comentată şi de fostul fundaş al lui Manchester United şi al Angliei, Gary Neville: "Ştii ce va face Di Maria, o face de zece ani. E un penalty acordat uşor, dar te uiţi la prostia făcută de Dembele şi spui că merită să fie înlocuit. Dembele este jucat ca un băieţel", a spus Neville. 

Afla mai multe despre: ousmane dembelecupa mondialaargentina frantafinala cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare